Kunt u gewicht te verliezen als je eet minder dan 2000 calorieën per dag?

Kunt u gewicht te verliezen als je eet minder dan 2000 calorieën per dag?

Hoewel er vele theorieën achter gewichtsverlies, de bottom line is dat je minder calorieën moet verbruiken dan je verbrandt om gewicht te verliezen. Terwijl de gemiddelde dieet heeft ongeveer 2.000 calorieën, kan dit aantal aanzienlijk variëren, afhankelijk van uw leeftijd, geslacht, gewicht, activiteitsniveau en andere factoren. Daarom, om een ​​calorie tekort groot genoeg is om een ​​aanzienlijke hoeveelheid van het lichaamsgewicht te verliezen te maken, moet u eerst een goed idee van hoeveel calorieën je lichaam verbrandt per dag.

cutting calorieën

Volgens de Centers for Disease Control and Prevention, het duurt een 3500-calorie tekort om een ​​pond lichaamsvet te verliezen. Daarom, om te verliezen 1-2 pond per week, zal je nodig hebt om je calorie-inname te verlagen door tussen de 500 en 1000 calorieën per dag. Als u uw huidige calorie-inname te schatten, kunt u een dagboek voedsel dat bij benadering het aantal calorieën je verbruikt bij elke maaltijd documenten te bewaren. Terwijl veel mensen in staat zijn om gewicht te verliezen door het eten van minder dan 2000 calorieën per dag, de hoeveelheid gewicht je kunt verliezen is afhankelijk van hoeveel calorieën je lichaam verbrandt.

calorieën verbrand

Het Amerikaanse ministerie van Landbouw Centrum voor Voeding beleid en de bevordering schat de gemiddelde calorie-eisen voor individuen, op basis van leeftijd, geslacht en activiteitenniveau. Als voorbeeld, sedentaire mannen in de leeftijd van 26 en 30 gebruik gemiddeld nodig 2400 calorieën per dag. Matig actieve mannen in deze leeftijdsgroep te gebruiken 2.600 calorieën per dag, en actieve mannetjes gebruiken 3.000 calorieën per dag. Sedentaire vrouwen in de 26 tot 30 jarigen gebruiken 1800 calorieën per dag gemiddeld, terwijl gematigd actief en actieve vrouwen gebruiken 2000 en 2400 calorieën, respectievelijk.

Calorieën en Oefening

Het Centrum voor Voeding beleid en de bevordering merkt op dat "sedentaire" wordt gedefinieerd als enige licht dagelijkse activiteit; "Matig actief" is het equivalent van het lopen 1,5 tot 3 mijl per dag op een 3- tot 4-mijl-per-uur-tempo; en "actieve" gedefinieerd als equivalent aan het lopen meer dan 3 mijl per dag in een 3- tot 4-mijl per uur-tempo. De Centers for Disease Control and Prevention beveelt aan dat alle personen zich bezighouden met ten minste 2 uur en 30 minuten matig intensieve aërobe oefening per week, samen met ten minste twee dagen van krachttraining dat alle grote spiergroepen werken.

Soort Calorieën

Naast het verlagen van uw calorieën, is het belangrijk om de soorten voedsel eet overwegen. ChooseMyPlate.gov merkt op dat er een limiet aan hoeveel lege calorieën je per dag moeten consumeren. Als voorbeeld, de limiet voor mannen leeftijden van 19 tot 30 jaar is 330 lege calorieën, en de limiet voor vrouwen in de leeftijd tussen 19 en 30 is 260 lege calorieën. Als u te veel lege calorieën verbruiken, gebruikt u uw calorie-vergoeding voor de dag zonder consumeren een voldoende hoeveelheid essentiële voedingsstoffen.

lege calorieën

Voorbeelden van lege calorieën bevatten frisdranken, de meeste gebakken, gefrituurd voedsel en verwerkte snacks. Door het beperken van uw consumptie van deze voedingsmiddelen tot een of twee porties per dag, zal u meer ruimte in uw dieet voor fruit, groenten, volle granen, mager vlees, magere zuivelproducten, noten, vis en gezonde vetten. Als je je dagelijkse calorie-eis te voldoen, terwijl nog steeds vitale voedingsstoffen ontbreken, kan je eindigen met gezondheidsproblemen, waarvan een groot deel kan zich manifesteren als vermoeidheid en vermoeidheid tijdens de dag. Dat kan op zijn beurt lager uw energie-output en het aantal calorieën je verbrandt, waardoor het moeilijker wordt om gewicht te verliezen.