Kunt u eten voordat Labor Inductie?

Kunt u eten voordat Labor Inductie?

Een van de voordelen van de arbeid inductie is dat je vooruit kunt plannen en bereid je mentaal en fysiek voor uw inductie. Als u een inductie van de arbeid nodig om medische redenen of omdat je voorbij je uitgerekende datum, zal uw verloskundige of arts de methode van inductie, de risico's en wat je moet eten voordat je naar het ziekenhuis te komen met u bespreken. De soorten voedsel dat je kunt eten is afhankelijk van de redenen voor uw inductie, hoe lang arbeid kan duren en de kans op een keizersnede.

High-Risk Inducties

Sommige vrouwen aanwezig zijn voor de inductie van de arbeid en zijn bij extreem hoge risico van het vereisen van een keizersnede. Bijvoorbeeld, als uw baby stuitligging en uw arts gaat om de baby head-down onmiddellijk schakelen voordat het induceren van uw arbeid, moet je niet eten of drinken na middernacht voordat hij naar het ziekenhuis. Als de baby niet wordt ingeschakeld of als hij tekenen van nood laat zien, kunt u een dringende keizersnede nodig.

Matig risico Inducties

Kunt u eten voordat Labor Inductie?

Veel inducties optreden omdat de baby niet goed of omdat de moeder heeft een hoge bloeddruk groeit. Terwijl een keizersnede kan nog steeds optreden als je in deze situatie, zal u waarschijnlijk vele uren inductie en moet verwachten om vooruitgang te boeken en hebben een vaginale bevalling. Zowel de in maart van Dimes en de American Academy of Family Artsen adviseren vrouwen om alleen licht voedsel, zoals bouillon of gelatine te eten, in kleine hoeveelheden voorafgaand aan de inductie van de arbeid.

Lager risico Inducties

Kunt u eten voordat Labor Inductie?

Terwijl alle inducties brengen een zeker risico, bepaalde situaties zijn lager risico dan anderen. Bijvoorbeeld, als je van plan natuurlijke bevalling en weet dat je 4 centimeter ontsluiting voor uw inductie, uw zorgverlener kan goed met een gewone ontbijt voordat ze in. Bovendien kunnen sommige inducties dagen in beslag nemen, vooral als je baarmoederhals is lang en gesloten . Als uw provider denkt dat je medicijnen nodig hebt om je baarmoederhals rijpen, kan ze aanbevelen dat je eet een gewone maaltijd voordat u in komen.

speciale overwegingen

Kunt u eten voordat Labor Inductie?

Als je diabetes hebt, praat dan met uw provider over wat je moet eten en of u uw diabetes medicijnen vóór de toelating zou moeten nemen. Voor vrouwen die een gewone maaltijd voor aankomst naar het ziekenhuis kan eten, vergeet niet dat veel werkende vrouwen hebben last van misselijkheid en braken in de overgangsfase van de arbeid. Vermijd het eten van zware, vette of gebakken voedsel voor uw inductie.