Kunt u Draag een Visor of Hoed met uw fietshelm?

Kunt u Draag een Visor of Hoed met uw fietshelm?

Meer dan 50.000 fietsers liepen verwondingen op in motorvoertuig crashes in 2009, aldus een verslag van 2010 op de verkeersveiligheid feiten van de National Highway Traffic Safety Administration. Terwijl fietshelmen niet crashes te voorkomen, kunnen zij een deel van de impact die anders zouden hebben rechtstreeks raken je schedel te absorberen. Uw fiets helm verliest een deel van de doeltreffendheid ervan, maar als je een hoed of vizier eronder te dragen.

Direct antwoord

Het is niet een veilig idee om een ​​baseball cap, zonneklep of iets anders voor die kwestie te dragen onder je fietshelm. The Bicycle Helmet Safety Institute, een non-profit organisatie voor veiligheidsinformatie fietshelm, waarschuwt dat de hoeden en vizieren compromis fit en de veiligheid van de helm. Helmen zijn bedoeld om goed tegen je schedel zonder dat er iets tussen je hoofd en innerlijke harnas van de helm. De dop en zweetbandjes vizier's, rekeningen, en de dikte maken de helm zitten hoger op je hoofd dan het bedoeld is en kan delen van je hoofd te verlaten zonder de juiste bescherming. Zij vormen extra risico letsel met de harde metalen sluiting aan de bovenzijde van de dop en een harde sluitingen aan het vizier. Dezelfde waarschuwingen gelden voor gerolde vlechten, hoofddoeken of andere volumineuze kapsels en accessoires.

Hat Alternative

Als de baseball cap is bedoeld om je hoofdhuid te beschermen tegen de zon, heb je een paar andere opties die veiliger onder een fietshelm zijn. Kaal fietsers kunnen kiezen voor een sport-formule, zweet-resistente zonnebrandcrème direct toe te passen op hun naakte hoofdhuid, hoewel zelfs zonneschermen dat water en zweet te weerstaan ​​moeten opnieuw worden toegepast om de twee uur. Als u bescherming scalp door middel van licht of dun haar wilt, ga dan voor een gel zonnebrandcrème dat goed werkt in hairier gebieden. Hoewel de fietshelm beslaat een groot deel van je hoofd, schade aan zonnestralen nog filteren door middel van openingen van de helm en zelfs bij bewolkt weer.

Visor Alternative

Wordt het vizier is bedoeld om uw ogen en het gezicht te beschermen tegen de zon, overwegen een aantal opties veiliger. Sommige fietshelmen worden geleverd met ingebouwde vizieren, die vaak verwijderd kan worden door snapping aan en uit zijn. Snap-on vizieren apart verkocht of zelfs fietshelm gezicht schilden zijn andere opties, hoewel ze een paar van hun eigen risico's opleveren. The Bicycle Helmet Safety Institute zegt-vizier gerelateerde verwondingen zijn er maar weinig tussen, maar nog steeds onder meer hard plastic verbrijzelen het vizier van de randen snijden van de ruiter, of het vizier blijven haken op iets tijdens de botsing plaats flipping af als ze zijn bedoeld om te doen. Zonnebril te helpen met de bescherming zon.

Helmet Fit

Een goed passend fietshelm zit level op je hoofd en strak genoeg om veilig op zijn plaats te verblijven zonder dat je ongemakkelijk. Een verstelbare innerlijke harnas en helm verschillende groottes helpen bij het fine-tunen van de pasvorm. Fietshelmen komen bij kinderen en volwassen maten en hebben soms extra kleine, middelgrote en grote mogelijkheden. Kiezen voor een grotere helm alleen maar om een ​​baseball cap past of vizier is niet een lastige manier om weg te komen met het dragen van een pet of zonneklep onder je helm. Elk formaat helm nog steeds zitten te hoog boven je hoofd met de extra grootste deel van de kap of vizier en een helm die te groot is zal te los en ruim aan je schedel goed te beschermen.