Kunt u Bake Foods met wax papier op een bakplaat?

Kunt u Bake Foods met wax papier op een bakplaat?

Vetvrij papier is een steunpilaar in veel huizen, en het dient vele doeleinden in de keuken. Uitgevonden door Thomas Edison, vetvrij papier of vetvrij papier, werkt goed voor het verpakken van etenswaren voor het opslaan. Het is ook handig voor het afdekken van geopende borden of kommen van voedsel in een magnetron om spatten te voorkomen. Echter, volgens de "Illustrated Cook's," een kook instructie tijdschrift, vetvrij papier is niet geschikt voor gebruik op een bakplaat bij het bakken.

Grease Resistant

Vetvrij papier, gemaakt van weefsel, zoals papier, voorzien van een dun laagje paraffine aan beide zijden. Hierdoor vetvrij papier bestand tegen vet - tot op zekere hoogte. In een hete oven kan de paraffine coating smelten, waardoor vet-resistente mogelijkheden van het papier. Vet van cookies of andere voedingsmiddelen, kan het papier te dringen en bereiken de bakplaat eronder.

vochtbestendig

De paraffine coating weerstaat ook vocht, maar niet voor lang. Bij blootstelling aan vloeistoffen, vetvrij papier verzwakt snel, waardoor het ondermaats in rechtstreeks contact met voedingsmiddelen die vocht bevatten.

Duurzaamheid

Zodra de paraffine coating smelt, vetvrij papier scheurt gemakkelijk. Tijdens het gebruik van het papier een bakplaat lijn is niet aan te raden, dan kunt u vetvrij papier gebruiken om de binnenkant bodem van een taartvorm lijn. Hoewel cakebeslag nat is, beslaat het hele stuk bakpapier, die enige bescherming voor de papierindustrie biedt. Ook in de hete oven temperaturen, kan ongedekte vetvrij papier zwart te maken en rook, waardoor uw voedsel een onaangename geur geschroeid.

alternatieven

Als u perkamentpapier, gebruik dat om een ​​bakplaat lijn voor het bakken van koekjes, koekjes of andere gebakken producten. Perkament is iets dikker dan vetvrij papier en heeft een siliconencoating, dat schade bestand tegen vocht en smelt niet bij normale oventemperaturen. Een siliconen bakken mat is een andere optie voor het beschermen van uw kookfiche en het maken van opruimen in een handomdraai.