Kunnen supplementen helpen Anger?

Kunnen supplementen helpen Anger?

Overzicht

Boos is natuurlijk onderdeel van de vecht-of vluchtreactie voor alle mensen en is vaak een reactie op een bedreiging, gevoelens van frustratie, of de perceptie van worden bekritiseerd. Woede kan ook een meer agressieve en beschermende versie van de onderliggende emoties zoals eenzaamheid, verdriet en angst zijn. Als je de controle te verliezen en hebben een aflevering van woede, kan irrationele beslissingen die je leiden tot acties te ondernemen en te zeggen woorden die je later spijt van, dat stress veroorzaakt. Woede kan ook het verhogen van de bloeddruk, hartslag en adrenaline niveaus. Behandelen overmatige gevoelens van woede kan nodig zijn om een ​​gezonde emotionele toestand handhaven.

Bupleurum

Bupleurum is een geschikte oplossing, volgens de Chinese traditionele geneeskunde, wanneer qi stagneert en de bloedsomloop is beperkt wat resulteert in onderdrukte woede, spanning, problemen met de spijsvertering, tanden slijpen en neuroses. Bijkomende symptomen van qi stagnatie omvatten maagpijn, gas, ontstekingen en tumoren en cysten. Deze voorwaarde is ook bekend als het vuur in de lever meridiaan. Bupleurum brengt de stagnerende qi en vermindert boos en geïrriteerd gevoel, volgens het Instituut voor Traditionele Geneeskunde.

Zink

Volgens een studie uit 2009 gepubliceerd in "European Journal of Clinical Nutrition" onder leiding van T. Sawada van Daigaku Junior College en Seitoku University, wanneer een toeslag van 7 milligram zinkgluconaat werd gegeven aan vrouwen, hun gevallen van woede en depressie aanzienlijk afgenomen. Deze studie bevestigde een eerdere studie die dezelfde bevindingen bij vrouwelijke dieren ontdekt.

B Vitamin Complex

Onderdrukte woede kan hoge niveaus homocysteïne, dat is een voorloper van hart-en vaatziekten veroorzaken. Echter, de relatie tussen deze factoren wordt onderzocht door de medische gemeenschap, omdat de oorzaak en gevolg is niet overtuigend, aldus Peacehealth.org. Verhoogde homocysteine ​​ook beroertes, osteoporose, ziekte van Crohn, ziekte van Alzheimer, diabetes, miskraam en hypothyreoïdie veroorzaken. Vitamine B-complex is een bekende remedie voor het verlagen van het homocysteïnegehalte. Het augustus 2006 nummer van 'Biological Psychiatry "meldt een studie die bevestigt dat B-vitamines direct verband houden met homocysteïne niveaus die van invloed kunnen zijn woede-aanvallen, vooral bij patiënten die ook last hebben van depressieve stoornis.

Omega-3 vetzuren

Aanvulling van uw dieet met omega-3 vetzuren kan ook helpen woede problemen, volgens een studie in het februari 2008 nummer van "Progress in Neuro-Psychopharmacology & amp;. Biological Psychiatry" Onderwerpen in de studie waren verslaafden en had slechte voedingsgewoonten. Diëten werden aangevuld met omega-3 vetzuren, waardoor een toename van heilzame zuren, eicosapentaeenzuur en docosahexaeenzuur .. eicosapentaeenzuur bleek vooral nuttig in het verminderen van angst en woede scores bij patiënten zijn.