Kunnen Diabetici eten watermeloen?

Kunnen Diabetici eten watermeloen?

Als u een diabetische, niet alleen zijn watermeloenen veilig om te eten, maar je wordt aangemoedigd om ervan te genieten als onderdeel van een gezonde, evenwichtige voeding. Terwijl ze hebben een flink aantal koolhydraten en natuurlijke suiker per portie, ze zijn ook laag in calorieën en geladen met voedingsstoffen verpakt in sappige stukjes. Zolang je volgt de begeleiding van uw diëtist en zorgverzekeraar, de American Diabetes Association raadt u genieten van watermeloen als een vrucht selectie.

De wonderen van de Watermeloen

Deze grote fruit komt uit de kalebas familie, bekend om hun harde groene schillen en rode, zoete en waterige pulp. Watermeloenen hebben uiteraard geen vet of cholesterol, en ze zijn grote bronnen van voedingsstoffen die voor de gezondheid van diabetici zijn. Deze omvatten vitamine A, B6, C en kalium. Er is ook een beetje vezel in een kopje watermeloen, wat belangrijk is voor de spijsvertering en cholesterol. Watermeloen packs ook een klap als het gaat om de antioxidant lycopeen, die alleen wordt aangetroffen in een paar rode plantaardig voedsel en kan helpen voorkomen dat bepaalde vormen van kanker.

Diabetes en voeding

Fruit kan geven u pauzeren als u diabetes bent, omdat je niet zeker hoe ze uw bloedsuikerspiegel van invloed kan zijn. Vrees niet, zegt de American Diabetes Association. U kunt fruit te eten, met inbegrip van watermeloen. U hoeft enkel de koolhydraten bevat om rekening te houden met het in uw maaltijd planning tellen, maar de vereniging raadt u aan om uw dessert te vervangen door fruit zoals watermeloen. In het toepasselijk getitelde site, WhatAboutWatermelon.com, diëtiste Elizabeth Somers zegt wanneer gevraagd over de veiligheid van de watermeloen voor diabetici, "Nog belangrijker is dat de van nature aanwezige suikers in fruit zoals watermeloen komen verpakt met zo veel andere gezondheidsbevorderende stoffen, die maken watermeloen een gezonde opname in alle diëten. "

hypertensie Help

Een kleine studie over de watermeloen suppletie gepubliceerd in het 'American Journal of Hypertension "toonde aan dat een uittreksel van watermeloen kan helpen verminderen en te voorkomen dat een hoge bloeddruk. De Florida State University onderzoekers gemeld dat watermeloen rijk is aan een aminozuur L-citrulline, waardoor een ander aminozuur, L-arginine bouwen. Het is het laatste aminozuur dat helpt handhaven slagader functie en kan de doorbloeding te verbeteren. Hoewel ze werden met behulp van een extract in prehypertensive deelnemers, ze suggereren watermeloen kan een functioneel voedsel dat kan voorkomen dat de toestand van de overgang naar full-blown hoge bloeddruk, een bevinding van de nota aan diabetici. Watermeloen's kaliumgehalte kan ook helpen. U zult 170 mg krijgen in een kop, in blokjes watermeloen. Kalium helpt stomp van de effecten van natrium op de bloeddruk.

cognitieve Care

Diabetici hebben een verhoogd risico op cognitieve achteruitgang en dementie als gevolg van de oxidatieve stress en grote kans op zenuwbeschadiging de ziekte. Een dier studie in het juli 2008 "Life Sciences," kan echter veel goeds voor diabetici en watermeloen. De Indiase onderzoekers zei chronische behandeling met lycopeen beduidend verzwakte de cognitieve tekorten in diabetische ratten. Ze zeiden dat hun resultaten kunnen op een dag zorgen voor een behandeling met behulp van lycopeen tegen diabetes-geïnduceerde leren en geheugen impairment.