Kunnen Diabetici Eet Kersen?

Kunnen Diabetici Eet Kersen?

Als je een diabeticus, is het belangrijk om uw bloedsuikerspiegel zo stabiel mogelijk te houden. Dit kan worden gedaan onthouden van voedingsmiddelen die rijk zijn aan suiker, in het bijzonder eenvoudige suikers, die de neiging hebben om de bloedsuikerspiegel te verhogen. U kunt in de war over de vraag of je fruit kunt eten, zoals kersen zijn, want hoewel fruit is een gezonde bron van vitaminen en mineralen, heeft het suiker. Volgens de American Diabetes Association, kunt u fruit te eten, en kersen zijn zeker toegestaan.

Kersen en Diabetes

Volgens de American Diabetes Association, kunt u kersen eten. In feite is de Association raadt u aan om dit te doen als je een "sweet tooth." Hoewel kersen hebben suiker, is het natuurlijk suiker, die een gezonde bloedsuikerspiegel bevordert. De beste type van kersen, of fruit in het algemeen, is zowel vers, bevroren of uit blik zonder enige toegevoegde zoetstoffen.

Glycemische index

Tart kersen scoren een 22 op de glycemische index. De glycemische index is een kwantitatief grafiek die uw lichaam na de maaltijd glucose reactie meet. Met andere woorden, de glycemische index geeft aan hoeveel een voedingsmiddel de bloedsuikerspiegel kan verhogen. Bij een ranking van 22, zure kersen zijn een lage glycemische voedsel dat niet beduidend uw bloedsuikerspiegel zal verhogen. Zoete kersen, anderzijds, een GI van 62, zodat ze een matig effect op de bloedsuikerspiegel. Het is belangrijk op te merken dat deze rangschikking is voor ongezoete kersen, niet marasquinkersen of cherry "dranken" die toegevoegde suikers die waarschijnlijk zal verhogen uw bloedsuikerspiegel. Diabetici moeten die voedingskeuzes te vermijden.

Gezondheidsvoordelen

In zijn boek, "The 150 gezondste voedingsmiddelen op aarde," Dr. Jonny Bowden, Ph.D. en een klinische voeding specialist, beschouwt kersen onder de meest gezonde en voedzame voedingsmiddelen die u kunt eten. Afgezien van een goede bron van vitamine A, Dr. Bowden legt uit dat kersen bevatten twee waardevolle kankerbestrijdende verbindingen, quercetine en ellaginezuur. Quercetine is een krachtige antioxidant die vrije radicalen vernietigt en vertoont ontstekingsremmende mogelijkheden die kunnen helpen om te voorkomen dat hart-en vaatziekten ook. Dit is vooral gunstig voor mensen met diabetes, die een hoger risico op hart-en vaatziekten worden geconfronteerd. Volgens Dr. Bowden, kan ellaginezuur de groei van kankercellen te remmen en kunnen zelfs direct bestaande kankercellen doden zonder dat uw gezonde cellen.

Inkoop en Presenteren Tips

Selecteer organische kersen, waar mogelijk, als onderdeel van een gezond dieet. Een verslag van 2003 door de 'Environmental Working Group, "geeft kersen als één van de voedingsmiddelen het meest waarschijnlijk worden besmet door giftige pesticiden of herbiciden, en het kopen van biologische zou kunnen helpen verminderen uw pesticide en herbicide inname. Gebruik kersen aan natuurlijke zoetheid toe te voegen aan uw favoriete volkoren graanproducten, combineren kersen met gesnipperde ui en jalapeno voor een gezonde salsa, of gooi een handvol ontpitte kersen op de top van een spinaziesalade.