Kun je je haar groeien langzamer?

Kun je je haar groeien langzamer?

Overmatige lichaamsbeharing groei is heel gebruikelijk. Volgens hirsutism.com, 15 procent van de vrouwen ervaren ongewenste overmatige groei van lichaamshaar. Terwijl hirsutisme en ongewenst lichaamshaar algemeen geassocieerd met vrouwen, kan men deze toestand ervaart en omdat mannetjes genetisch kunnen hoge niveaus van testosteron. In feite, endocrinoloog dr Geoffery Redmond en Columbia University rapport dat bijna alle gevallen van overbeharing lichaam worden veroorzaakt door hormonale stoornissen - vooral uit een overproductie van mannelijke androgene hormonen. Of uw lichaam haargroei is overdreven of wil je gewoon je haar te laten groeien langzamer, zijn er stappen die u kunt nemen om u te profiteren.

Stap 1

Raadpleeg uw arts of endocrinoloog als je ervaart een abnormaal hoog percentage van het lichaam van de haargroei. Meestal is overmatige groei van lichaamshaar is een symptoom in plaats van een geïsoleerde toestand. Overmatige lichaamsbeharing groei veroorzaakt door een overvloed aan mannelijke androgeen is in het bijzonder met betrekking tot voor vrouwen.

Stap 2

Gebruik een ontharingscrème ontharingscrème of een huis waxing kit in plaats van het scheren van je lichaamshaar. Dit zal waarschijnlijk te houden haar van langer dan scheren, omdat het de wortel van het haar verwijdert. Haar zal terugkeren in een trager tempo.

Dr. Redmond merkt als je een ontharingscrème gebruiken, moet je niet de crème op langer dan is gericht, omdat het ernstig uw huid kunnen irriteren vertrekken. Dr. Redmond ontmoedigt patiënten uit hun lichaamshaar epileren, omdat het de huid kan beschadigen.

Stap 3

Vraag uw arts of endocrinoloog als er voedingssupplementen die van nature kan lager uw androgeen niveaus. Balanceren van je hormonen, met name testosteron, kan aanzienlijk lager uw haar groei. De Universiteit van Maryland Medical Center adviseert 160mg van zaagbladpalm dagelijks. Het centrum adviseert ook kuis boom (Vitex), zilverkaars en groene munt thee.

stap 4

Vraag uw arts of endocrinoloog over receptplichtige ontharing crèmes. Als je succesvol met huismiddeltjes en voedingssupplementen zijn, kunnen recept behandelingen in staat zijn om u te helpen. Bijvoorbeeld, de behandeling eflornithine voorkomt of vertraagt ​​haargroei door remming van de enzymen die lichaamshaar groei.

stap 5

Denk aan en vraag uw arts over ongeveer elektrolyse om permanent te elimineren lichaam haargroei als je niet in staat zijn om het neer te vertragen. Elektrolyse kan permanent te verwijderen haren.

waarschuwingen

  • Overmatige lichaamsbeharing groei kan een teken zijn van zeer ernstige medische aandoening, neem dan contact op met uw arts onmiddellijk als u denkt dat u dit ervaart.
  • Raadpleeg uw arts voordat u voedingssupplementen.

Tips

  • Houd er rekening mee dat zelfs als je succesvol bent in het vertragen van uw haargroei bent, kunt u nog steeds een onderliggende medische probleem. Uw arts kan zijn dat het bloed tests uit te voeren om er zeker van zijn dat je hormonen zijn in verhouding.
  • Beschouw elektrolyse als een laatste redmiddel, maar zijn ervan overtuigd dat er een permanente mogelijkheid om ongewenste haren te verwijderen als u niet beschikt over geluk vertragen de groei.

Wat je nodig hebt

  • Thuis waxen ontharen kit of een orgaan ontharingscrème