Kun je Bikram in een koele ruimte?

Kun je Bikram in een koele ruimte?


Bikram yoga is, per definitie, een vorm van yoga beoefend in een warme kamer. Een deel van het doel van deze vorm van yoga is het gebruik van de warmte om te helpen spoelen toxinen uit uw systeem. Maar niet iedereen kan de warmte een week staan ​​of krijgen om een ​​Bikram yoga klasse meerdere malen. Als u deze yoga thuis doen, zijn er nog een aantal voordelen zonder al de hitte.

Bikram Yoga

Bikramyoga is een soort yoga die wordt beoefend 90 minuten in een kamer verhit tot 105 graden en met een 40 procent vochtigheid. Bikram heeft 26 verschillende houdingen, die zich uitstrekken en werken verschillende spieren, pezen en ligamenten in uw hele lichaam. De hitte, in combinatie met de uitdagende poses, verhoogt je hartslag en geeft u een hardere training. In feite kan een 150-pond vrouw, die een 90-minuten durende les duurt maar liefst 477 calorieën te verbranden.

Voordelen van Heat

Warmte is nodig voor Bikram yoga vanwege de voordelen die het biedt en de manier waarop het verhoogt de intensiteit van je training. Heat werkt door je spieren, verzachtende hen en waardoor ze flexibeler. Volgens de website van de Bikram Yoga World Headquarters ', de hitte ook helpt spoelen toxinen gemaakt door uw organen en klieren, en zwetend van de hoge temperaturen helpt flush meer gifstoffen uit door uw huid.

cooler Room

Niet iedereen kan trainen in een kamer die meer dan 100 graden. Mensen met hart-en vaatziekten, kan het verleden gevallen van zonnesteek en andere ziekten nodig hebben om de hitte te slaan. En het bereiken van deze temperatuur als u uit te werken thuis kan duur zijn. Vanwege dit, kan u proberen te oefenen in een koeler kamer, maar volgens de Bikram Yoga website World Headquarters ', zult u niet alle voordelen zonder de hitte te krijgen. Bikram yoga hervormt uw lichaam en warmte helpt bij het proces, net als warmte verzacht en hervormt metaal. Als je moet de poses oefenen in een koelere ruimte, gaan langzaam en voorzichtig, zodat u niet uw koeler spieren verwonden. Neem dieper adem als je de overgang naar elke houding, zodat je lichaam kan gemakkelijk in de pose gemakkelijker.

Andere opties

U kunt proberen om soortgelijke temperaturen en vochtigheid in huis te realiseren door het beoefenen in een badkamer met douche running om de luchtvochtigheid en een kachel te gaan om de temperatuur te verhogen tot 100 graden te maken. Als dit niet mogelijk is, of als je gewoon niet uit te werken in dat niveau van warmte, kunt u overwegen andere vormen van yoga als alternatieven. Bijvoorbeeld, Hatha yoga is een goede optie voor beginners. Als het verliezen van gewicht is je doel, proberen Vinyasa yoga, die sneller tempo, wisselt tussen zittende en staande houdingen en kan maar liefst zeven calorieën per minuut verbranden. Ashtanga yoga is een geavanceerde vorm van yoga die 90 minuten tot 2 uur duurt en, als gevolg van de uitdagende aard van het leren van de poses, vereist een hoge mate van betrokkenheid.