Kruidentherapieën voor Fibromyalgie

Fibromyalgie is een pijnlijke aandoening die ervoor zorgt dat patiënten om moe en pijn in hun gewrichten en spieren voelen in elk gebied van het lichaam. Het is een lastige aandoening te diagnosticeren en nog moeilijker te behandelen. Alternatieve geneeskunde zoals kruiden therapie kan enige verlichting van de symptomen van deze slopende ziekte.

Anti-Inflammatory Herbs

Kruidengeneeskunde behandelt fibromyalgie op verschillende manieren. Ontstekingsremmende kruiden werken op het lichaam om ontsteking te verminderen en gewrichtspijn.

Kurkuma wordt gebruikt als een anti-inflammatoire kruid artritis. Het supplement is verkrijgbaar in sterkten van 400 mg tot 600 mg. Neem een ​​van deze supplementen drie keer per dag voor de beste resultaten.

Gember wordt ook algemeen erkend voor zijn geneeskrachtige eigenschappen. Het is een effectieve anti-inflammatoire supplement en wordt gebruikt voor de behandeling van gastro-intestinale klachten ook. Gebruik gember in een kopje thee of u kunt gember supplementen per dag te nemen in doses van 500 mg tot 1000 mg tweemaal.

Anti-inflammatoire kruiden kan een paar weken tot een paar maanden voordat u een verbetering van uw toestand opmerkt.

energie Kruiden

Vermoeidheid is een conventionele symptomen van fibromyalgie met wijdverspreide pijn. Kruidenmiddelen in staat zijn om te helpen herstellen van uw energie en elimineren de slopende vermoeidheid die aanwezig met fibromyalgie is.

Siberische ginseng wordt veel gebruikt om energie en uithoudingsvermogen. Langzaam beginnen met dit kruidenbehandeling en alleen 100 mg tweemaal daags. Verhoog uw dosering na twee weken om vermoeidheid te verlichten. Elke patiënt reageert anders op basis van kruiden en moet u uw reactie richten aan de kruiden en dienovereenkomstig te verhogen uw dosis.

Zoethoutwortel bevordert ook de energie-niveaus en wordt gebruikt voor de behandeling van pijn, die deze kruiden-behandeling een goede keuze voor fibromyalgie behandeling maakt.

Je moet geen gebruik maken van plantaardige producten voor energie als u wordt behandeld voor hoge bloeddruk of hartaandoeningen.

immune Boosters

Gebruik kruiden om een ​​lift te geven aan uw immuunsysteem om uw fibromyalgie te behandelen. Kruiden die worden gebruikt om het immuunsysteem te versterken onder meer cayennepeper, goldenseal, mirre en Astralagus. Deze kruiden te verbeteren ook de bloedsomloop.

Gebruik immuunsysteem stimuleren kruiden als thee voor een aanvullende behandeling voor fibromyalgie. Er is geen bekende oorzaak van fibromyalgie en kruiden zoals sint-janskruid kan helpen bij het verbeteren van uw stemming en steun in de depressie die soms aanwezig is met de aandoening. Sint-janskruid wordt ook gebruikt om zenuwpijn zoals het type voor bij fibromyalgie patiënten.

Bespreek kruidengeneesmiddelen met uw arts voordat u begint met uw behandeling. Kruiden zoals sint-janskruid kunnen een negatieve wisselwerking met voorgeschreven medicijnen. Je moet ook niet dit kruid gebruiken als u momenteel een recept antidepressieve medicatie.