Kruidengeneesmiddelen voor Gas & amp; opgeblazen gevoel

Kruidengeneesmiddelen voor Gas & amp; opgeblazen gevoel

Kruiden die goed zijn voor de spijsvertering en helpen om te verlichten gas en een opgeblazen gevoel zijn bekend als Windturbines. Een gemakkelijke manier om de voordelen van kruiden krijgen in de vorm van een thee, hoewel ze ook in capsulevorm zijn. Sommige van deze kunnen om voedsel worden toegevoegd als smaakmakers. Veel van de kruiden zijn gemakkelijk te vinden in de supermarkt of reformwinkels. Altijd op de hoogte van andere mogelijke bijwerkingen bij het gebruik van plantaardige producten. Neem contact op met een arts als u twijfelt of vragen heeft, of als de symptomen aanhouden hebben.

Pepermunt

Kruidengeneesmiddelen voor Gas & amp; opgeblazen gevoel

Niet alleen is pepermuntthee heerlijk en verfrissend, het wordt veel gebruikt om de spijsvertering te helpen na de maaltijd. Serveer pepermuntthee warm of koud, of takjes van het kruid toe te voegen aan een glas sap of een fruitsalade. Pepermunt is een van de belangrijkste ingrediënt in de populaire Midden-Oosten salade tabouleh. De botanische naam voor pepermunt is Mentha piperita L. Chemicals in muntblaadjes verantwoordelijk is voor de spijsvertering optreden zijn rosmerinic zuur en diverse flavonoïden. Pepermunt kan helpen verlichten spijsvertering door het veroorzaken van de spijsverteringsorganen om te ontspannen.

kattenkruid

Kruidengeneesmiddelen voor Gas & amp; opgeblazen gevoel

Kattenkruid of Nepeta cateria, is enigszins vergelijkbaar met pepermunt in zijn maag-actie. De bladeren van een kattenkruid planten bevatten ook rosmerinic zuur en andere flavonoïde gevonden in mint, genaamd luteoline. Luteoline is gebleken dat anti-inflammatoire eigenschappen en kan helpen om het spijsverteringskanaal kalmeren. Rosmerinic zuur is ook aangetoond dat ontsteking in weefsel. Catnip is gemakkelijk te kweken thuis in een pot, en uw kat zal het ook houden.

kardemom

Kruidengeneesmiddelen voor Gas & amp; opgeblazen gevoel

Kardemom is een veelgebruikt ingrediënt in de Indiase voedsel. Voeg hele peulen aan rijstgerechten of steile hen als thee om hun spijsvertering voordelen te krijgen. Om een ​​Indiase kruiden thee, voeg kardemom, kruidnagel, gember en kaneel om uw favoriete zwarte thee. Kardemom, volgens onderzoek gepubliceerd in het mei 2007 editie van "Molecular Nutrition & Food Research," kan ten goede komen aan de "gastro-intestinale milieu."

Kamille

Kruidengeneesmiddelen voor Gas & amp; opgeblazen gevoel

Kamille, gebruikt als een folk remedie voor eeuwen, heeft vele gunstige eigenschappen. Volgens een artikel van Stephanie Maxine Ross gepubliceerd in "Holistic Nursing Practice" in 2008, is kamille aanbevolen voor darmproblemen. Dit kruid lijkt te werken door het verlichten spasmen en ontsteking van het spijsverteringsstelsel. Kamille's effecten, zegt Ross, kan het resultaat van haar chemische stoffen levomenol en luteoline, onder anderen. Kamille is een geaccepteerde geneeskrachtig kruid in België, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.