Kruiden te genezen Acne

Kruiden te genezen Acne


Acne wordt veroorzaakt door een infectie van de talgklieren van de huid. Hormonale onevenwichtigheden veroorzaakt door stress, medicijnen, voedsel, puberteit of menstruatie, kan een overproductie van talg, een olieachtige substantie die de huid gezond houdt veroorzaken. Als de klier verstopt raakt met olie, vuil of dode huidcellen, zal het de huid porie blokkeren en puistjes of mee-eters veroorzaken. Deze kunnen dan besmet raken.

Topical Astringents en Antibacteriële

Een aantal verschillende kruiden kunnen worden toegepast op de huid die zullen helpen verschillende acneklachten. Aloe is antibacteriële en samentrekkende, en zal helpen reinigen en weg te nemen eventuele externe bacteriën. Walnut blad kan ook worden gebruikt als een samentrekkende huid wassen. Toverhazelaar is ook samentrekkend en antibacteriële, en is gemakkelijk verkrijgbaar bij elke drogist. Goldenseal bevat antimicrobiële eigenschappen en zal open vlekken stoppen met huilen.
Tea tree olie kan worden gebruikt als een antiseptisch, maar voorzichtigheid worden gebruikt. Dit product kan worden gekocht bij gespecialiseerde kruid winkels; zeker om te vragen hoe het te gebruiken en volg de aanwijzingen zorgvuldig.

Topische ontstekingsremmers

Acne veroorzaakt ernstige en vaak pijnlijke, huidontsteking. Verschillende kruiden kunnen nuttig zijn bij het beheersen van deze symptomen. Lavendel comprimeert en rozenwater op de huid helpt te verminderen ontstekingen en calendula als een gezicht te wassen of crème helpt bij de genezing van de huidweefsels. Deze kruiden zijn gemakkelijk verkrijgbaar bij gespecialiseerde kruid winkels.

Interne behandelingen voor acne

Sommige geneesmiddelen kunnen beter inwendig sinds de reiniging van de lever een sleutel tot het genezen van acne en andere huidproblemen zijn. Echter, moet voorzichtigheid worden betracht om er zeker van u een onderliggende aandoening die het gebruik van deze kruiden zou uitsluiten niet. Een tinctuur van melkdistel, die wordt gebruikt voor leverreiniging en paardenbloem, die insuline daarin en helpt bacteriën te verwijderen uit het lichaam, kan worden gebruikt voor dit doel. Probeer 30 druppels in water 3 maal daags. Daarnaast kunt u een thee van echinacea consumeren om de ontsteking te verminderen en het bevorderen van een goede algehele immuniteit.

Neem Oil

Neem olie is een andere behandeling voor acne. Het komt uit de neemboom, dat is inheems in India en bevat een breed scala aan antifungale, antibacteriële en antivirale eigenschappen. Veel acne-patiënten rapporteert goede resultaten van deze behandeling, maar het is verstandig om er zeker van zijn dat u volledig begrijpen alle mogelijke bijwerkingen voor het gebruik van deze remedie. Neem olie uit de bladeren van de neemboom worden ingenomen in kleine hoeveelheden, maar neem olie uit het zaad van de boom dient alleen plaatselijk worden gebruikt, niet intern, en nooit op jonge kinderen. Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geeft, die van plan zijn zwanger mag niet gebruikt neem olie helemaal te worden als gevolg van de mogelijke contraceptieve eigenschappen. Hoewel deze informatie niet is bewezen, en diverse studies tonen tegenstrijdige gegevens, is voorzichtigheid nog steeds geadviseerd.

Andere kruiden-behandelingen

Andere kruiden die worden aanbevolen voor de behandeling van acne zijn rode klaver, kliswortel chaparral, geel dok, aardbei bladeren en kurkuma. Rode klaver, kliswortel chaparral en geel dock zuiveren het bloed van toxines; deze moeten worden gemaakt in een thee en gebruikt als een warm lichaam wrijven om de toxines te verwijderen en reinigen van de huid. Strawberry bladeren zijn alkalische en zijn goed voor het reinigen van de huid en het verminderen van ontstekingen; nat ze naar beneden en leg ze direct op de huid. Kurkuma heeft antiseptische eigenschappen; inwendig ingenomen met melk of aan een pasta van jonge neem bladeren (of gemengd met azijn of neem bladeren niet beschikbaar zijn) en aangebracht op de huid, heeft bewezen zeer gunstig.