Kruiden om zich te ontdoen van Gas opgeblazen gevoel

Opgeblazen gevoel van gas is een al te veel voorkomend probleem voor veel mensen. Er zijn vele redenen kan men last hebben van gas opgeblazen gevoel. Deze omvatten stress, overmatig zuur in de maag, luchtbellen uit slikken te veel lucht, het eten van gekruid eten en nog veel meer. Een zelfzorgmedicijn is niet altijd de beste oplossing. In plaats daarvan, probeer dan deze kruidengeneesmiddelen voor een natuurlijke oplossing.

Gember

Gember is gebruikt voor vele jaren om te helpen met maagpijn en kan helpen zich te ontdoen van een opgeblazen gevoel veroorzaakt door gas. Gember is een natuurlijke kruid dat gebruikt kan worden op verschillende manieren, zoals in een capsule, tablet, thee of siroop. Voor velen is het drinken van ginger ale kan helpen verlichten gas en een opgeblazen gevoel.

bitters

Bitters zijn een old-school kruidenmiddel voor gas opgeblazen gevoel. Ze werden voorheen gebruikt als een geneesmiddel, maar nu voornamelijk gebruikt als een alcoholische drank. Kleine hoeveelheden bitters kunnen helpen vestigen de maag. bitters toe te voegen aan frisdrank voor de beste spijsvertering. Want het is alcoholist, is het niet aanbevolen voor kinderen.

Pepermunt

Pepermunt is een kruid dat helpt bij een opgeblazen gevoel van gas. Pepermunt helpt verlichten maag krampen, bevordert de spijsvertering vloeistoffen en kunnen bacteriƫn te doden. Pepermunt kunnen ook bezuinigen op het gas dat wordt geproduceerd in de darmen, die helpt bij een opgeblazen gevoel en winderigheid. Pepermunt kan worden genomen als een thee, een munt of in capsulevorm.

andere Kruiden

Andere kruiden die helpen met gas opgeblazen gevoel omvatten anijs zaden, kattenkruid, lijnzaad, kamille, peterselie en karwijzaad. Een andere natuurlijke kruidenmiddel is zoethout thee. Natuurlijke kruidenmiddelen kan worden gekocht op het internet of bij uw lokale health food winkel.