Kruiden om u te helpen stoppen met roken

Kruiden zijn gebruikt voor eeuwen in verschillende culturen over de hele wereld om een ​​breed scala van kwalen en aandoeningen te behandelen. Vandaag de dag, natuurlijke therapeuten bevordering van het gebruik van kruiden om te helpen met de terugtrekking uit nicotine en de fysieke en emotionele gevolgen van stoppen met roken. Kruiden kunnen worden gekocht in capsule vorm of als thee uit vele reformwinkels.

soort gras

Lobelia is ook bekend als Indische tabak. Het heeft een lange geschiedenis als een kruid dat wordt gebruikt om een ​​grote verscheidenheid van respiratoire aandoeningen, zoals astma, bronchitis en hoest te behandelen. Het heeft een vergelijkbaar effect op het centrale zenuwstelsel nicotine en wordt gebruikt om de symptomen van nicotine verlichten. Het is bekend om een ​​relaxerend kruid dat helpt ontspannen de luchtwegen om de ademhaling te vergemakkelijken en kan spastische colon en spastische spieren voorwaarden te verlichten.

St. John's Wort

Sint-janskruid wordt gebruikt voor de behandeling van depressie en angst. Het wordt gebruikt als een antidepressivum en mag niet worden genomen door degenen die al gebruik van medicatie. Dit kruid is nuttig in het verlichten van de angst geassocieerd met nicotine-ontwenning. Het staat bekend als een bloed reinigingsmiddel en zenuw tonic en heeft ook antibacteriële en antivirale eigenschappen. Dit betekent dat Sint-Janskruid kan worden gebruikt om het lichaam en geest te ontspannen, terwijl het reinigen op hetzelfde moment.

Hysop

Hysop wordt gemeld aan een reinigende en helend effect op de longen en keel. Het is gebruikt in verschillende culturen jarenlang longproblemen, zoals astma en bronchitis. Het wordt ook gebruikt voor keelpijn behandelen. Hysop wordt beschreven als een zuiverend kruid, bekend om het lichaam van gifstoffen. Het helpt bij het verlichten van hoge bloeddruk als het reguleert en verbetert de bloedsomloop. Hysop is ook nuttig bij het helpen van het lichaam te herstellen na jaren van roken.

kalotje

Skullcap wordt gebruikt als een tonicum voor het zenuwstelsel en wordt gebruikt om diverse zenuwaandoeningen, zoals epilepsie, ADD, hysterie, slapeloosheid te behandelen, en wordt gebruikt om de aspiratie vergemakkelijken van tranquillizers en barbituraten. Het kan helpen om de angst en de potentiële slapeloosheid geassocieerd met nicotine-ontwenning te behandelen en te helpen aan te vullen en de toon van het zenuwstelsel tijdens de terugtrekking.

Korean Ginseng

Koreaanse Ginseng wordt gebruikt als een algemene tonic voor de gezondheid en vitaliteit. Er wordt gezegd dat het lichaam weer in balans te brengen. Het bevat adaptogenen, die worden gerapporteerd om u te helpen omgaan met de fysieke en emotionele stress en het kan helpen het lichaam te creëren endorfine die gevoelens van geluk te produceren. Het kan de bloedsuikerspiegel, die balans bloedsuikerspiegel helpt tijdens het terugtrekken te verlagen. Het is ook gemeld om een ​​ontspannend effect hebben op de longen en te helpen met ademhalingsproblemen.