Kruiden en bacteriële infecties van de sinussen

Pathogene bacteriën behoren tot de meest voorkomende oorzaken van acute sinusitis. Terwijl sinusbesmettingen pijnlijk zijn, ze zelden ernstig en meestal veilig worden behandeld gebruikelijke kruidenextracten.

oregano Olie

Olie van oregano is de eerste lijn van verdediging tegen bacteriële infectie. Het online tijdschrift Medical News Today stelt dat de olie oregano presteert de meeste voorgeschreven antibiotica bij de behandeling van staphylococcus infecties.

Echinacea

Vaak gebruikt in combinatie met goldenseal, echinacea kunnen helpen om immuunrespons tegen zowel virale als bacteriële infecties.

Knoflook

Knoflook heeft een lange geschiedenis van gebruik als een natuurlijk antibioticum. Het bevat natuurlijke zwavelhoudende verbindingen die immuunrespons ondersteunen en target pathogene bacteriën.

White Willow

Witte wilgenbast salicylzuur bevat, een natuurlijk-voorkomende verbinding vergelijkbaar met aspirine. Andere bronnen van salicylzuur omvatten moerasspirea en wintergroen. Die kruiden kunnen verlichten van pijn en ontsteking geassocieerd met sinusitis.

Astragalus

Lang vereerd door de beoefenaars van de traditionele Chinese geneeskunde wordt astragalus wint steeds meer gunst onder Amerikaanse herbalists als een immunosupportive kruid.