Kruiden Dat Lower Kalium Levels

Kruiden Dat Lower Kalium Levels

Volgens de National Institutes of Medicine, kalium is een essentiële voedingsstof die spier, spijsvertering, metabolisme en algehele homeostase reguleert. Echter, teveel serum kalium leidt tot hyperkaliëmie. De National Institutes of Medicine blijkt dat een prognose voor deze aandoening moeilijk zijn omdat het dodelijk enkele anderen gezond te blijven. Desalniettemin is het belangrijk om een ​​arts te bezoeken om oorzaken van hyperkalemie onderzoeken, omdat het indicatief aantal ernstige gezondheidsproblemen zijn.

Paardestaart

De National Institutes of Medicine website staat dat paardestaart of heermoes, kan hyperkaliëmie behandelen, omdat het is een sterke diureticum. In feite is de National Institutes of Medicine beweren dat overmatig gebruik van paardestaart hypokaliëmie of gevaarlijk lage serumkaliumspiegels kan veroorzaken. Andere medische toepassingen van paardestaart omvatten behandeling van oedeem, osteoporose, nierstenen, urineweginfecties en wonden. Het mag niet worden gebruikt door zwangere en zogende vrouwen.

Bearberry

De website "Kruiden to Health" verklaart dat bearberry of uvaursi, kan fungeren als een urine antiseptische, evenals een adstringerende. Effectief reinigen van de nieren, het verwijdert gifstoffen, inclusief extra kalium. Het behandelt ook verschillende infecties, met inbegrip van E. coli, Staphylococcus, cystitis en prostatis. Contra-indicaties zijn onder andere nierziekte en urineweginfecties dat de bovenste urinewegen te bereiken.

Peterselie

De Vitaminen naar Health website staat dat peterselie is een effectieve diureticum. Om deze reden, zoals Beredruif kan het effectief reinigen nieren. Het heeft geen antiseptische kwaliteiten, maar het grondig verwijdert gifstoffen, met inbegrip van zure metabolieten en overtollige kalium. Het is gecontra-indiceerd bij patiënten die zwanger zijn of ervaring in het bijzonder pijnlijke menstruatie.