Korean Ginseng Vs. Amerikaanse Ginseng

Veel mensen maken gebruik van alternatieve, holistische geneeskunde om kwalen te genezen. Uit Azië, Afrika, Europa en Amerika, hebben de mensen verschillende delen van planten gebruikt om verschillende ziekten medicijnen. Bepaalde soorten vaste planten hebben krachtige wortels algemeen bekend als ginseng. Ginsenosiden is de werkzame stof in de Amerikaanse en Koreaanse ginseng, die de wortel geeft de helende vermogens.

Identificatie

Zowel de Amerikaanse en Koreaanse ginseng wordt geteeld in koele, gematigde klimaten voornamelijk in het noorden van China en Korea. Licht bruin van kleur, de wortel - met zijn ruzie scheuten - is gezegd om een ​​menselijk lichaam te lijken. Het komt vaak in gedroogde vorm geheel of in plakken gesneden en wordt meestal oraal ingenomen als een kopje thee of stimulerend drankje. De ginseng blad is ook in de vergelijkbare gedroogde vorm.

Functie

Amerikaanse en Koreaanse ginsengs hebben talrijke functies en is bekend dat verschillende omstandigheden genezen. Kruidendokters gebruik maken van de wortel als een adaptogeen, die de mogelijkheid om de weerstand van het lichaam om stress, angst, trauma en vermoeidheid te verhogen heeft. Het wordt ook gebruikt als voedende stimulans de behandeling van psychische ziekte, type II diabetes en seksuele disfunctie bij mannen en is ook bekend dat de kans op kanker. Al kunnen er vele overeenkomsten zijn er ook veel verschillen tussen de twee typen ginsengs.

Amerikaanse Ginseng

Amerikaanse ginseng wordt gebruikt voor de yin bevorderen en daarom gebruikt om af te koelen lichaam van koorts of hitte. Ook wordt aangenomen dat het immuunsysteem van het lichaam versterken en vroege onderzoek heeft aangetoond kan helpen met Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) bij gebruik met gingko.

Korean Ginseng

Koreaanse ginseng is ook bekend als rode ginseng. Het is gepeld stoom uitgehard en gedroogd, waarvan wordt aangenomen dat de concentratie van de geneeskrachtige stoffen voorkomen. De gekweekte wortels worden gebrouwen als een warme kruidenthee. Koreaanse ginseng bevordert Yang in het lichaam en wordt gebruikt om de bloedsomloop te verbeteren en revitaliseren of stabiliseren natuurlijke "warmte" in het lichaam. De "heat" in het lichaam kan komen in vele vormen, zoals een hoog cholesterolgehalte, seksuele disfunctie, een hoge bloedsuikerspiegel, stress en de menopauze.

Bijwerkingen

Zowel de Amerikaanse en Koreaanse ginseng worden niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen als gevolg van hun stimulerende effecten. Andere bijwerkingen kunnen het onvermogen te slapen, rusteloosheid, hoofdpijn en braken. Artsen moeten altijd worden geraadpleegd voordat het consumeren van elke alternatieve vormen van medicatie.