Kon Product Build-Up on Hair Oorzaak jeukende hoofdhuid?

Kon Product Build-Up on Hair Oorzaak jeukende hoofdhuid?

Onregelmatig wassen of een opeenhoping van haar producten op het haar en de hoofdhuid kan ertoe leiden dat uw hoofdhuid jeukende, maar een aantal andere voorwaarden kan je wilt krabben, ook. Als je problemen hebt met een jeukende hoofdhuid en niet zeker bent van de oorzaak, is het best om een ​​arts te raadplegen voor advies. Afhankelijk van de oorzaak, zijn er een aantal behandelingen.

Seborrheic Dermatitis Symptomen

Als je niet je haar schoon genoeg te houden, de Cleveland Clinic meldt kunt u seborrheic dermatitis, beter bekend als roos te ontwikkelen. Seborrheic dermatitis veroorzaakt wit-to-gele vettig schalen op de hoofdhuid die resulteren in schilferige, jeukende huid. Womenshealth.gov merkt op dat als je roos te ontwikkelen, kan het worden behandeld met over-the-counter of op recept shampoos. Zij beveelt ook u voorkomen dat het gebruik van haar styling producten terwijl je de behandeling van de aandoening.

Bent u allergisch voor uw favoriete Hair Products?

Het is ook mogelijk om allergieën voor bepaalde haar producten te ontwikkelen, zelfs als je ze eerder hebt gebruikt. Zepen en cosmetische producten zijn veel voorkomende allergenen die jeuk kunnen veroorzaken. Sommige mensen kunnen jeukende huid tegen voedselallergieën ontwikkelen, ook. Hives zijn rode, jeukende bultjes die op uw huid kan worden weergegeven als u in contact komen met een stof waarvoor u allergisch bent.

psoriasis Symptomen

Hoofdhuid psoriasis is een andere voorwaarde dat jeuk en pijn kunnen veroorzaken op de hoofdhuid. Psoriasis is een auto-immune ziekte die kan leiden tot dikke, rode, schilferige vlekken vormen meestal op het hoofd, ellebogen en knieën. Zoals hoofdroos, kan psoriasis op de hoofdhuid worden behandeld met medicinale shampoos. CNN gezondheid merkt op dat speciale zalven, gels of schuim preparaten voor behandeling, evenals oliebehandelingen de hoofdhuid kan worden aanbevolen.

ringworm Huiduitslag

Ringworm is een andere aandoening die kan ertoe leiden dat uw hoofdhuid jeukende voelen. CNN Health beschrijft ringworm van de hoofdhuid als een schimmelinfectie die het meest voor bij peuters en schoolgaande kinderen. Het kan rode, jeukende kale uitziende plekken op het hoofd veroorzaken. Orale medicijnen beschikbaar zijn voor de behandeling van ringworm. CNN gezondheid merkt dat ze meestal effectiever dan behandelingen toegepast op de kop, omdat de topicale behandeling van de hoofdhuid en het haar niet zo goed doordringen.

Is het Lice?

Hoofdluizen kunnen een intense scalp jeuk veroorzaken, ook. Kinderen zijn de typische slachtoffers, maar luizen kan verspreiden naar iedereen die lichamelijk contact met een persoon besmet met de bugs heeft. CNN Health beschrijft luizen als kleine, vleugelloze parasitaire insecten die zich voeden met menselijk bloed. Ze kunnen worden behandeld met over-de-toonbank, maar voorschriftbehandelingen kan nodig zijn voor sommige hardnekkige gevallen. U kunt luizen te detecteren door een grondige inspectie van het haar en de hoofdhuid voor de kleine insecten, en voor de eieren of neten, leggen ze dat vasthouden aan haar.