Kokosmelk Nutrition Information

Kokosmelk is een zeer voedzame voeding die calcium, omega-3 vetten, vezels en eiwitten. Het is een zoete en luxe traktatie die u kunt toevoegen aan smoothies, of gewoon alleen als een voedingssupplement. Probeer koken met kokosmelk, omdat de chemische samenstelling van de olie in de melk niet veranderen; het niet verliest zijn voedingswaarde zoals sommige oliën.

calorieën

Een el. kokosmelk bevat ongeveer 120 calorieën, dus verbruiken in kleine hoeveelheden. Ongeveer een eetlepel kokosmelk per dag is alles wat je nodig hebt om de voordelen voor de gezondheid te genieten van de omega-3 vetten. Deze gezonde vetten zijn nodig door het lichaam om goede gezondheid te behouden.

Dik

Kokosmelk is een goede bron van vet voor het lichaam. Kokosolie verschillende soorten vet, zoals verzadigde vetten, meervoudig onverzadigde vetten, Omega 3 vetten, Omega 6 vetten en enkelvoudig onverzadigde vetten. Je lichaam eigenlijk pas na bepaalde gezonde vetten voor het hart, hersenen en gezondheid. Omega-3 vetzuren ook verminderen ontstekingen, en smerende werking van cellen en verbindingen.

suikers

Kokosmelk is erg zoet, maar het bevat een kleine hoeveelheid suikers zoals glucose en fructose. Het lichaam heeft behoefte aan een kleine hoeveelheid suiker als energie. Kokosmelk is zeer dicht, dus hoewel het rijk is, het bevat slechts 1 tot 2 procent suiker. Dit is de reden waarom de melk heeft een dikke, zoete smaak.

Calcium

Kokosmelk bevat ook een goede hoeveelheid calcium. Een kopje kokosmelk bevat ongeveer 200 IE van calcium. Uw lichaam heeft calcium voor gezonde botten en tanden, evenals uw immuunsysteem. Kokosmelk bevat ook sporenelementen zoals natrium, kalium, ijzer, fosfor en koper.

Eiwit

Kokosmelk bevat zeer kleine niveaus van eiwit. Het type eiwit dat voorkomt in kokosmelk zijn alanine, cystine, arginine en sereen. Deze zijn licht verteerbaar, eenvoudig eiwitten. Je lichaam gebruikt eiwitten te behouden en nieuwe cellen te bouwen. Je haar, nagels en huid bestaan ​​voornamelijk uit eiwit.