Koffie, Children & urineweginfecties

Urineweginfecties komen vaak genoeg, maar ze kunnen een ernstige onderbreking in je leven. Zij beïnvloeden mensen van alle leeftijden, zelfs kinderen en het is gebleken dat de consumptie van dranken zoals koffie de blaas kan irriteren en dergelijke infecties te bevorderen. Gelukkig, tal van doeltreffende behandelingen bestaan ​​voor het aanbrengen van een einde te maken aan de symptomen van een urineweginfectie en het helpen van kinderen blijf weg van de koffie die ze kunnen veroorzaken.

Definitie

Urineweginfecties worden vaak aangeduid als urineweginfecties en worden veroorzaakt door bacteriën die de urethra binnenkomt en regelt ergens langs de urinewegen, die de urethra, blaas, urineleiders en nieren omvat. Meisjes veel vatbaarder voor UTIs vanwege de relatief korte lengte van de urinebuis, waardoor de bacteriën uit de anus veel vaker voeren.

Oorzaken van urineweginfecties bij kinderen

Kinderen niet urineweginfecties zo vaak als volwassenen krijgt, maar ze kunnen optreden bij gelegenheid. De meest voorkomende oorzaken van urineweginfecties bij kinderen meestal betrekking op slechte hygiëne. Jonge meisjes die vegen van achter naar voren na de stoelgang kan bacteriën te ver in de plasbuis veroorzaken van een infectie. Ook gaan zwemmen en niet te veranderen van een badpak meteen kan infectie uit te nodigen ook. Niet genoeg water drinken is een primaire boosdoener, ook vaak verergerd door de inname van cafeïne of zure dranken zoals sinaasappelsap, frisdrank en koffie.

Symptomen bij kinderen

Als een kind krijgt een urineweginfectie, kunnen de symptomen niet helemaal duidelijk op het eerste, vooral als ze te jong zijn om uit te drukken hoe ze zich voelen. Een koorts, prikkelbaarheid en vermoeidheid kunnen tekenen om te overwegen. Als het kind oud genoeg is om zich te uiten, kunnen symptomen zijn pijn tijdens het urineren, bloed in de urine, stinkende urine, urgentie en incontinentie. Merkbaar meer pijn of symptomen na consumptie van koffie of soortgelijke dranken kan ook een teken van een UTI zijn.

De rol van de koffie in de ontwikkeling van urineweginfecties

Wanneer u een UTI, is het een goed idee om uit de buurt van zure dranken, zoals sinaasappelsap en die cafeïne, zoals koffie en frisdrank bevatten om te sturen. Deze dranken werken alleen aan de binnenkant van de blaas verergeren, verlenging van de pijn en irritatie. Op dezelfde manier, het vermijden van deze dranken of in ieder geval te drinken met mate kan wonderen verrichten in afstand houden van terugkerende infecties. Kinderen zijn bijzonder gevoelig voor de effecten van cafeïne. Dus, niet alleen zullen zij zijn zenuwachtig, maar ze zullen ook ervaring intenser irritatie van de urinewegen.

Behandeling

Urineweginfecties worden meestal behandeld met antibiotica. Een cursus duurt tussen de drie en zeven dagen en werkt aan de geaccumuleerde bacteriën te doden en ontsteking te verminderen. Common drug keuzes omvatten amoxicilline, ampicilline, chinolonen en trimethoprim. Om de genezing te versnellen, instrueren uw kind om veel water en cranberry sap te drinken en naar haar blaas te legen wanneer ze de drang krijgt. Het vermijden van koffie is ook een goed idee. Niet alleen is het slecht voor de kinderen in het algemeen door ze zenuwachtig, waardoor crashes en groeistoornissen, maar ook ernstig irriteert de blaas, die vooral verontrustend kan zijn als je kind niet genoeg water drinken.