Knieblessure Symptomen & Diagnoses

Knieblessure Symptomen & Diagnoses


Je hoeft niet naar een concurrerende atleet met een knieblessure krijgen. Soms alles wat er nodig is de intensivering in de ene richting, terwijl je knie draait in de andere. Knieblessures zijn ook net zo gevarieerd als degenen die lijden aan hen. Sommige kunnen worden beschouwd eenvoudig rusten, terwijl andere chirurgie. De enige manier om te weten hoe u uw blessure te behandelen is om te weten wat de symptomen begeleiden de specifieke knieblessure je zou kunnen lijden.

Artritis van de knie

Dit gaat gepaard met zwelling, pijn en een onvermogen om de knie te bewegen. Voorkomende behandelingen zijn onder andere oefeningen te helpen verhogen beweging, en het nemen van medicatie zoals Tylenol en Advil om de pijn en zwelling te verlichten.

Verweking van de Kraakbeen

Dit zal leiden tot een doffe pijn onder of rond het kraakbeen van de knieschijf en is een veel voorkomende schade lopers. De behandeling bestaat uit low-impact oefeningen en elektrische stimulatie te helpen herstellen kracht om de spieren.

gescheurde pezen

Je zal een harde tijd te tillen of strekken je been, en deze moties zal gepaard gaan met hevige pijn. Deze blessure zal een operatie noodzakelijk om de pezen weer.

Torn miniscus

Zwelling zal optreden samen met de pijn wanneer u probeert om de knie rechtzetten. Als het een gedeeltelijke scheur, kan oefeningen een effectieve behandeling; indien deze volledig is gescheurd, zal een operatie nodig zijn om de scheur te herstellen.

Gezwollen pezen (tendinitis)

Er kan pijn ervaren in tijden van activiteit, of gevoeligheid op het gezicht zijn. Voor de behandeling, gewoon verheffen de knie en ijs toe te passen, terwijl het nemen van Tylenol en / of Advil voor pijn.