Kleding die Bungee Jumpers Gebruik

Kleding die Bungee Jumpers Gebruik


Bungee jumping is een extreme activiteit die u toelaat om jezelf te sluiten op een koord van een aanzienlijk grote hoogte, dan duik in de lucht voor een vrije val. Dit soort sprong maakt het mogelijk om te ervaren door de lucht vallen, totdat de maximale lengte van het snoer is bereikt en je uiteindelijk hangen ondersteboven aan een veilige afstand tot de grond. Deze high-adrenaline onderneming is niet voor watjes en het mag nooit worden gedaan zonder het dragen van de juiste kleding en uitrusting.

Soort Clothes

Hoewel er geen universele vereiste outfit bij het bungeejumpen, als een fundamentele gids, elke sport of casual soort kleding zal doen. Het dragen van iets dat zou passen weersomstandigheden is ideaal. Kleding moet comfortabel en niet gevoelig voor de veiligheid of klitten problemen of een fysiek probleem met het touw en harnas zijn. Een bungeekoord is typisch gemaakt van nylon of een aantal strengen latex verpakt als een touw, daarna ingesloten in een harde buitenkant case. Het tuig wordt meestal aangepast aan uw midden-en bovenlichaam, zodat het dragen van kleding die extra bescherming kan bieden aan het lichaam, zoals een kraag of een dikke stof wordt algemeen aanbevolen.

Kleding Maat en Fit

De grootte en de pasvorm van de kleding is belangrijk bij het bungeejumpen. Kleding kan variƫren van een sweatshirt op een hete dag of een windjack op een koele dag. Jeans, vracht of jogging broek zijn typisch keuzes. Het is echter belangrijk op te merken dat als het dragen van iets te los zit, kan je een probleem hebben wanneer opknoping ondersteboven bij het bungeejumpen. Dit kan ook interfereren met de bungee koord of harnas. Als het dragen van iets te passen, kan het je lichaam vernauwen of belemmeren je ademhaling bij het bungeejumpen.

Schoeisel

Net als bij de kleding eisen, kan uw keuze van de schoenen overal van casual tot sportief. Het is ook fijn om alleen te dragen sokken of zelfs bungee jump op blote voeten. Als u het dragen van schoenen, draag vlak en gesloten schoenen met sokken. Ook, zorg ervoor dat uw schoenen veilig is. Open schoenen, slip-ons, sandalen of flip-flops kan niet gebruikt worden als je ze gewoon zullen verliezen wanneer in vrije val.

Dingen om te verwijderen

Verwijder alle sieraden, accessoires, brillen of hoeden voor het doen van de sprong, omdat deze vast komt te zitten op de bungee koord, wat kan leiden tot mogelijke verwondingen, zoals de ledematen war raken met het touw. Als het dragen van kleding met zakken, zorg ervoor dat ze leeg zijn. Autosleutels of mobiele telefoons kunnen worden verloren of kapot en kan ook ongelukken veroorzaken tijdens de vrije val. Heeft uw contactlenzen niet dragen om het risico ze te verliezen of zelfs geblesseerd aan uw ogen te voorkomen.