Kinderen & # 039; s activiteiten op de zuidelijke oever van Boston, Massachusetts

Kinderen & # 039; s activiteiten op de zuidelijke oever van Boston, Massachusetts

Er is geen betere plek om diverse en leuke activiteiten voor uw kind dan in de gemeenschappen in de buurt van Boston bekend als de South Shore te vinden. Binnen en buiten, kunnen kinderen en ouders te spelen, te leren en herinneringen met een binnen- en natuur geïnspireerde ervaringen op te bouwen alle gedurende het jaar.

Waar kinderen Stars

Gelegen in Plymouth is de Priscilla Strand Theatre, PBT is het trainen van jonge acteurs en verrukking publiek met drama, muziek en comedy sinds 1934. Nieuwe producties debuut gedurende de lente, zomer en herfst en omvatten originele stukken zoals 'Grade School Musical, "het navertellen van klassieke boeken, zoals "Charlotte's Web," en toneelstukken van Shakespeare als de bard geschreven hen. Weekend optredens omvatten zaterdagochtend en zondag matinees, maar ook 's avonds shows. Als uw kind alleen ervaring met acteren is afkomstig van TV, zal het een openbaring voor hem om te zien andere kinderen uit te voeren met vertrouwen en vaardigheid.

Geschiedenis in actie

Boston's South Shore is de thuisbasis van Thanksgiving. In Plymouth, kunt u uw kind te zien Plymouth Rock, een rondleiding in de Mayflower II en bezoek Plimouth Plantation, een levende geschiedenis dorp herscheppen van het leven zoals het was toen de eerste Pelgrims in het Massachusetts Bay Colony aangekomen. Zodra uw kind in het dorp stapt, ziet ze mensen gekleed in ouderwetse kleding, Native Americans evenals Pelgrims, die in de 18e eeuw cadensen spreken en nooit te breken karakter. het koken, het kweken van groenten, de neiging om dieren, het repareren van huizen en het maken van kleding, meubels, zelfs zeep: Wandelen door het dorp, zal uw kind de dagelijkse activiteiten van de tijd mee te maken.

Down on the Farm

Kinderen & # 039; s activiteiten op de zuidelijke oever van Boston, Massachusetts

Boerderijen op de South Shore cultiveren cranberries, produceren zuivelproducten en te groeien groenten en fruit voor de lokale boeren markten. Winslow Farm Animal Sanctuary reddingen verlaten en veronachtzaamde dieren en betaalt voor hun zorg door de toegangsprijzen voor de natuur wandelen tours, tipi camping, schapen scheren demonstraties en seizoensgebonden evenementen. Met meer dan 200 dieren, Meadow Brook Pond, kind-en kleinbedrijf paden en vieringen, zoals oktober Fest, er is iets voor kinderen en gezinnen het hele jaar door doen.

schaatsen Fun

Uw kind zal enthousiast over bewegen wanneer het in combinatie met het spel. Carousel Family Fun Centers in de steden van Whitman en Fairhaven functie rolschaatsen partijen en racen, en Zumba for Kids. Voor de lol op het ijs, de Pilgrim Schaatsen Arena in Hingham biedt het hele jaar door programma's voor alle leeftijden, van kleuterschool tot volwassene. De arena organiseert verjaardagsfeestjes, de Pizzaz Theatre on Ice, en de lessen in kunstschaatsen en hockey.

Dierentuinen for You

Aangesloten bij premier Boston's Franklin Park Zoo, the Stone Zoo in Stoneham is een beetje kleiner, maar het ontbreekt niets in verscheidenheid. Er zijn sneeuw luipaarden, jaguars, gorilla's en tijgers en kleinere dieren, ook. De parkachtige omgeving is precies de juiste grootte voor jonge kinderen, terwijl oudere kinderen genieten van programma's zoals "Sneaky Spiders ',' Lost Lizard Tails" en "Charismatische Cats."