Kinderen & # 039; s Activiteiten & amp; Evenementen in Lancaster, Californië

Kinderen & # 039; s Activiteiten & amp; Evenementen in Lancaster, Californië

Lancaster, gelegen in Antelope Valley, ligt op ongeveer 70 mijl van Los Angeles, Californië en heeft een bevolking van ongeveer 156.000, volgens de 2010 US Census schatting. In 2012, CNNMoney noemde deze stad als een van de beste plaatsen om te wonen in de Verenigde Staten. Of u woont in Lancaster, of gewoon een bezoek aan, dan heb je tal van spannende activiteiten en evenementen te vinden om uw kinderen bezig te houden.

Lancaster Events

Kinderen van 9 jongeren kunnen deelnemen aan de jaarlijkse Egg Hunt Eggstravaganza in het Stanley Kleiner Activity Center (geen website; 43011 10 St W, Lancaster, 661-723-6000). Kom langs voor kinderanimatie, een van de ei jaagt en foto's met de Paashaas. In de zomer kan je gezin naar de Antelope Valley Fair en Alfalfa Festival (avfair.com). Festiviteiten zijn onder andere concerten, een rodeo, kermisattracties, vee tentoonstellingen, monster truck en demo derby shows en een scala aan andere kindvriendelijke activiteiten. Ga voor het ontbijt met de kerstman in het Stanley Kleiner Activity Center (geen website; 43011 10 St W, Lancaster, 661-723-6000) rond de feestdagen om een ​​pannenkoek ontbijt, muziek en een bezoek en foto's met de grote kerel te genieten.

Lancaster Musea

Bezoek de musea in Lancaster met uw kinderen voor wat plezier en leren. De Antelope Valley Indian Museum (avim.parks.ca.gov), waar kinderen van 12 en vrij zijn toegelaten, is er een verzameling van kunstvoorwerpen tentoongesteld die het verhaal van de Indiase cultuur te vertellen in het gebied. U kunt een rondleiding in de Vallei van de Antilope Room, California Hall, de Great Basin Room en de toren slaapkamer. Of, ga dan naar de Lancaster Museum voor Kunst en Geschiedenis (lancastermoah.org) of Western Hotel Museum (geen website; 557 West Lancaster Blvd, Lancaster, 805-723-6250). Opgericht in 1986, deze musea zijn de thuisbasis van een assortiment van naoorlogse en hedendaagse kunst, evenals historische Indiaanse artefacten.

Lancaster Recreation Programs

Maak gebruik van een aantal van de kinderen recreatieprogramma's aangeboden via de Lancaster Afdeling van de Recreatie (cityoflancasterca.org). Uw kinderen kunnen deelnemen aan zwemlessen te leren of opfrissen op hun zwemmen vaardigheden en waterveiligheid. Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen ook hun dag kampen wonen tijdens de zomermaanden dat kunsten en ambachten, games, films en wekelijkse excursies naar plaatsen als Magic Mountain en Knott's Berry Farm bevatten. Kijk in gemeenschap klassen voor uw kinderen en die variëren van muziek, dans en theater aan de jeugd verrijking. De Lancaster Recreation afdeling biedt ook een verscheidenheid aan sporten voor kinderen, zoals voetbal, softbal en basketbal.

Lancaster Parks

Geniet van een aantal van de meer dan 500 acres van parken, onderhouden door de Afdeling Lancaster Parks (cityoflancasterca.org). Aan het Jane Reynolds Park / Webber Pool (geen website; 716 Oldfield Drive, Lancaster, 661-723-6000), kunt u uw kinderen zwemmen, gaan voor een wandeling op de paden, een potje basketbal of voetbal of spelen op de speelplaats of een open speelplaatsen. Rawley Duntley Park (geen website; 3334 West Avenue K, Lancaster, 661-723-6000) beslaat 20 hectaren en heeft basketbalvelden, een BBQ en picknickplaats, een speeltuin en veel open speelruimte. Als u (; 45.045 North 5th St. East, Lancaster, geen website 661-723-6000) een bezoek aan de vice-Pierre W. Bain Park / Eastside Pool, kan je gezin gaan voor een duik in het verwarmde binnenzwembad, een wandeling op de paden of spelen op de speelplaats.