Kinderen met oor Tubes en Zwemmen

Kinderen met oor Tubes en Zwemmen

Hoewel oor buizen onder algemene omstandigheden verminderen het risico op oorontsteking, een kind met oor buizen in plaats geconfronteerd met een groter risico op infectie als ze gaat zwemmen. Ear buizen water in het middenoor gemakkelijker in te voeren, die uw kind ernstig ongemak en pijn kan veroorzaken, vooral als een infectie begint.

ear Buizen

Ear buizen worden chirurgisch geïmplanteerd buizen geplaatst via het trommelvlies dat een goede luchtcirculatie mogelijk te maken. Artsen meestal raden oor buizen voor kinderen die frequent oorinfecties of vocht achter het trommelvlies, wat resulteert in gehoorverlies. Volgens Virginia Commonwealth University Medical Center, de buizen blijven gewoonlijk in het oor 12 tot 18 maanden. Als de oorbuisjes nature niet migreren uit het oor na dit punt, kan de arts ervoor kiezen om ze operatief verwijderen.

zwemmen Gevaren

Als uw kind oor buizen in de plaats, praten met uw arts alvorens haar te zwemmen. Als uw arts kan uw kind om te zwemmen, moet je haar nog steeds beperken van duiken of soppen haar hoofd onder water zo veel mogelijk. Water kan verjagen het oor buizen, vooral als uw kind duikt diep, waar de waterdruk groter wordt. Het College of Medicine van de Universiteit van Florida waarschuwt dat u alleen mag toestaan ​​dat uw kind om te zwemmen in duidelijke, gechloreerd water gevonden in zwembaden - en te voorkomen dat de niet-gechloreerde water gevonden in bronnen, meren en oceanen. De bacteriën gevonden in-un gechloreerde water zet uw kind op een hoger risico op het ontwikkelen van een infectie.

Het verminderen van het risico van infectie

Oordoppen of zwemmen caps kan helpen het risico van water en bacteriën het invoeren van het oor tijdens het zwemmen te verminderen. De meeste drogisterij ear plugs effectief werken, maar veel audiologen bieden ook op maat gemaakte oordoppen voor kinderen met oor buizen. Als uw kind water gevangen in een oor na het zwemmen krijgt, uitlekken. Heb haar lag op haar zij met de water-logged oor naar beneden gedurende 10 tot 15 minuten. De Nemour Foundation beveelt ook aan het drogen van uw kind oren met een föhn op een lage stand nadat ze krijgt uit het zwembad.

Zwemmer's Ear

Zwemmer het oor treedt op wanneer bacteriën komt in de gehoorgang via vocht. Water dat bacteriën voorafgaand aan het invoeren van het oor kan een infectie veroorzaken bevat, net als water dat verzamelt en fokt bacteriën als het zit in het oor ongedraineerd. Kinderen met oor buizen op hun plaats kunnen geen gebruik maken van over-the-counter alcohol oor-druppels te helpen drogen het oor, waardoor ze een groter risico op infectie als water niet komen te zitten. Als uw kind oor buizen en krijgt een infectie na het zwemmen, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts. De arts zal waarschijnlijk voorschrijven een mondelinge antibioticum of antibiotica oor-druppels.