Kiespijn Thuis Behandeling

Naast de bevalling, kan een kies een van de meest ellendige pijnen iemand ooit zou kunnen ervaren. Het komt vaak plotseling, het aanbieden van zijn slachtoffer geen waarschuwing voordat de ondraaglijke, drop-to-your-knieën pijn begint. In deze situaties, geneesmiddelen zoals paracetamol gewoonlijk niets doen om de pijn te verlichten. Maar er zijn enkele huismiddeltjes die je gewoon kan helpen de volgende keer dat de pijn steigert weer.

gebruik Pepper

Meng een snufje peper en een kwart theelepel keukenzout. Breng het aan de tand waardoor je verdriet en je kan verlichting te vinden in een kwestie van minuten. Het mengen van een snuifje peper poeder met kruidnagel olie en het plaatsen van het direct op de holte kan de pijn te verlichten ook.

gebruik Garlic

Knoflook is een huis remedie voor een groot aantal voorwaarden, en tandpijn zijn geen uitzondering. Hak een teentje knoflook met een stuk steenzout en plaats het op de getroffen tand. Het kan niet alleen de pijn verlichten, maar ook genezen het onderliggende probleem. Dit komt omdat het antibioticum allicine in knoflook wordt vrijgegeven wanneer de knoflook wordt geplet. Dit kan ook vertragen de groei van bacteriën.

Gebruik Kruidnagelolie

Kruidnagel kan het vermogen om pijn te verminderen, en vanwege de antiseptische eigenschappen, kan het ook het risico op infectie te verminderen. Als u kruidnagel olie aan op de holte van een rotte tand, kan het helpen verlichten van de pijn.

Solliciteer Wheatgrass

Hoewel tarwegras kan worden gekauwd, het verstrekken van gunstige resultaten, het sap geproduceerd uit het maakt een grote mondwater. Zwiepende met de mondwater kan helpen verlichten van de pijn snel, en het zal ook bacteriën te neutraliseren in de mond.