kickball Doelstellingen

kickball Doelstellingen


Kickball is een veel voorkomende sport in de Verenigde Staten, die vaak wordt gespeeld in de lessen lichamelijke opvoeding en recreatieve volwassen competities. Ondanks het feit dat het spel wordt meestal gespeeld voor de lol, er zijn veel regels en voorschriften die teams moeten volgen om met succes te voldoen aan de doelstellingen van de sport.

Meer punten scoren dan je tegenstanders

De algemene doelstelling van elke kickball spel is om meer punten te scoren dan je tegenstanders om uiteindelijk het spel te winnen. Een speler kan een punt scoren door toen hij de bal ver genoeg dat geen van zijn tegenstanders in staat zijn om te bereiken de bal voordat hij maakt het rond alle van de bases. Een speler kan ook scoren toen hij een basis heeft bereikt en een andere speler schopt en de bal ver genoeg voor de eerste speler die de thuisplaat te bereiken.

Voltooiing van de benodigde hoeveelheid Innings

Afhankelijk van welke kickball regels en voorschriften die je volgt, kan er een verschillend aantal innings nodig is voor het spel. Bijvoorbeeld Buurt Sports vereist dat een verordening kickball spel duurt zes innings, terwijl WAKA, LLC vereist slechts vijf innings. Het is belangrijk dat je team klaar bent met de vereiste hoeveelheid regelgeving innings voor de competitie u deelneemt aan. Dit zal voorkomen dat u van verval van het spel.

Vermijd Outs waar mogelijk

Een ander doel van het spel van kickball is om outs te voorkomen dat zoveel mogelijk, zodat u de meeste mogelijkheden om de thuisplaat te bereiken en een punt scoren voor je team. U zult drie nullen in elk innings voordat jouw deel van de inning is voorbij. Omdat de spelers van het andere team een ​​bal kan vangen in het outfield en krijg je uit, moet je proberen om de bal laag bij de grond te schoppen. Je moet ook snel lopen en ontwijk elke ballen die worden naar je gegooid.

Houd Tegenstanders van de lijn halen

Je moet in staat zijn om je tegenstanders van de lijn halen op orde te houden om ervoor te zorgen dat je meer punten te scoren dan je tegenstander. Om dit te doen moet je ofwel staking een speler uit, de vangst van een vlieg bal of een label van een speler als ze lopen over de bases. In kickball, kunt u ook gooi de bal bij een tegenstander om hem eruit te komen. Pas op, echter, dat als je de bal boven zijn schouders te gooien, mag hij automatisch naar de volgende basis.