Kenmerken van een dieet Cholesterol

Cholesterol - of cholesterol uit de dagelijkse maaltijden - komt volledig uit dierlijke producten, dus een succesvol beperkt cholesterol dieet bevat zo weinig dierlijke producten mogelijk te maken. Maar vetten zoals transvetten die niet echt bevatten bevatten cholesterol of dierlijke producten kunnen ook niveaus van LDL verhogen ( "slechte") cholesterol, en lagere tarieven van HDL ( "goede") cholesterol. Een succesvolle beperkt cholesterolverlagend dieet vermindert de consumptie van deze vetten ook.

Een plantaardig dieet

Een dieet dat zich richt op plantaardig voedsel maakt gebruik van bonen en noten als haar belangrijkste bron van eiwitten. Als de voeding bevat geen vlees of zuivelproducten, ze de neiging om specerijen, in plaats van primaire ingrediƫnten. Een gezonde plantaardig dieet dienen effectief evenwichtig zijn, met inbegrip van eiwitten, complexe koolhydraten, en enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetten. Er zijn tal van plantaardige vleesvervangers op de markt, en sommige van hen zijn zeer goed. Bij het kiezen van een imitatie vleesproduct, check labels aandachtig naar een optie die is laag in verzadigd vet vinden. Een succesvolle beperkt cholesterol dieet biedt aanzienlijke variatie, zodat je geen vlees en zuivel missen. Bekijk de ongelooflijke variƫteit van het plantenrijk, en de diversiteit ondergewaardeerd beschikbare bonen.

Vezelrijke producten

In aanvulling op het beperken van de consumptie van cholesterol, zal een succesvolle beperkt cholesterol dieet bevatten veel vezels, om uw systeem proces helpen eventuele cholesterol kunt u nog steeds verbruikt, en ook om te helpen reinigen van uw systeem. Bonen zijn bijzonder rijk aan vezels, net als verse groenten. Hele korrels bevatten veel vezels en haver, met name, helpen om het cholesterolgehalte te verlagen.

goede cholesterol

Een beperkte cholesterol dieet beperkt meestal voedingsmiddelen die LDL-cholesterol ( "slechte"), terwijl met inbegrip van voedingsmiddelen die HDL ( "goede") cholesterol bevatten. Voedingsmiddelen met een hoog HDL-cholesterol onder koud water vissen, zoals zalm, witte tonijn en makreel. Eieren van gezonde kippen en rundvlees uit gras gevoede dieren bevatten hogere niveaus van HDL-cholesterol en lagere niveaus van LDL-cholesterol dan eieren en vlees van dieren die aan de bio-industrie. Maar als je het beperken van uw cholesterol-inname, moet u nog steeds beperken uw consumptie van deze producten.

Gezond en Ongezonde vetten

Als u het eten van een beperkt cholesterol dieet, moet je ook voorkomen dat plantaardige voedingsmiddelen die kunnen ertoe leiden dat uw lichaam om LDL-cholesterol te produceren. Beperk de consumptie van verzadigde vetten en transvetten te vermijden helemaal. Controleer nutritionele gegevens op de etiketten. Vermijd margarine en mainstream gefrituurd voedsel.