Keelpijn en verstopte neus Remedies for Babies

Het kan frustrerend zijn om te zien uw baby lijden met een zere keel en verstopte neus en niet weet wat te doen om te helpen. De ontwikkeling van het immuunsysteem kan niet vechten tegen elke bug of allergenen, maar delicate lichamen kan niet overweg met veel voorkomende medicijnen om de symptomen te verminderen. Terwijl je niet koud of allergie symptomen kunnen genezen, zijn er enkele dingen die je kunt doen om de baby comfortabeler te maken.

remedies

Als u vermoedt dat uw kind een zere keel als gevolg van de diagnose van een arts of van de baby wordt niet goed ingevoerd, kan Tylenol of andere pijnstillende medicijnen te helpen. Raadpleeg een arts, en gebruik de aanbevolen dosering voor de leeftijd en het gewicht van uw baby.

Vocht zal helpen de neus voor baby's die last hebben van een verstopte neus. Geef de baby een veel vocht, en wees vooral bewust als de baby is het eten van vast voedsel en melk. Neem van de baby in de badkamer, terwijl een warme douche loopt. De stoom uit de douche zal het openstellen van de neus en laat de baby om makkelijker ademen. Op dezelfde manier, gebruik dan een luchtbevochtiger in de slaapkamer van de baby. Koele mist luchtbevochtigers hebben minder kans op schimmel en andere vochtproblemen veroorzaken, maar gebruik een luchtbevochtiger met de nodige voorzichtigheid, omdat je niet beddegoed van de baby of andere weefsels willen vochtig te krijgen. Drip zoutoplossing (zout water) daalt in de neusgaten van de baby voor een snelle manier om de neus te wissen. Dit werkt goed als de baby heeft een harde tijd eten.

vermijden

Geen aspirine geven aan een kind onder de 18 jaar Aspirine wordt geassocieerd met het syndroom van Reye, dat is een potentieel dodelijke ziekte.

Hoest en verkoudheid medicijnen werden opnieuw gelabeld in 2008 aan hun gebruik bij kinderen jonger dan 4 jaar Er is geen bewijs dat deze geneesmiddelen effectief zijn bij jonge kinderen te ontmoedigen, en ze kan schadelijk zijn, omdat de kans op een overdosis. Vermijd ook medicinale neus en keel sprays. Ze zijn niet bekend effectief en kunnen neus en keel passages verder irriteren.