Keelontsteking Symptomen

Keelpijn komen vaak op zichzelf of als deel van een andere ziekte zoals een verkoudheid of griep. Kinderen zijn bijzonder gevoelig voor contractie van andere kinderen. Er zijn enkele symptomen keelpijn identificeren en het is belangrijk om te weten of het een virale of bacteriële infectie. Een arts moet worden overwogen wanneer het niveau van de pijn hoog is en wanneer de zere keel is gepaard met andere symptomen zoals duizeligheid, misselijkheid of hoofdpijn.

Betekenis

Keelpijn kunnen uit een verscheidenheid van plaatsen effect mensen op verschillende manieren. Het is belangrijk om de symptomen van een keel identificeren weten of het een infectie, virus, bacteriën of andere variëteit van pijn. gewoon een zere keel - - Een zere keel kon eenvoudig dat zijn of het kan ook een symptoom van een ander type infectie gaande is in het lichaam, zoals de griep. Zien van een arts om te testen op keelontsteking is een gangbare praktijk en belangrijk in het genezingsproces.

Identificatie

Een zere keel zal variëren afhankelijk van de plaats van de pijn en de intensiteit van de pijn. De pijn kan zich uitbreiden naar de oren en koorts kan ook ontstaan ​​wanneer men ziek is. De amandelen en lymfklieren kunnen vanwege deining aan de infectie, soms een bekleding op het zachte gehemelte en de amandelen. Bepaalde virussen kunnen veroorzaken blaren te vormen op de amandelen en het zachte gehemelte en zal dan schurft, die pijn veroorzaakt uitbarsten.

complicaties

Volgens NetDoctor.co.uk, kunnen verdere complicaties ontstaan ​​uit het hebben van een zere keel. Een secundaire infectie kunnen ontwikkelen in het middenoor die meer pijn en verdere behandeling veroorzaakt. Sinus of borst infecties kunnen worden behandeld en zal. Als de keelpijn veroorzaakt door een virus genaamd streptococ kan rash vormen. Gezwollen klieren in de hals en keel kunnen ook invloed hebben op de ademhaling.

Contract

Keelpijn worden meestal veroorzaakt door een bacterie of een virus. De virale infecties komen van een persoon tot persoon contractuele basis. Hoesten, niezen of niet wassen die handen kunnen allemaal manieren om het virus te verspreiden. Als het een bacteriële infectie, kan de pijn tot vier dagen plaatsvinden alvorens te kunnen worden gediagnosticeerd als een bacteriële infectie. De meest voorkomende vorm van bacteriële infectie is de streptococcus groep A.

Behandeling

Er zijn natuurlijke huismiddeltjes die worden aanbevolen voor de behandeling van milde keelpijn. Gorgelen lauw zout water is een gangbare praktijk om te helpen verlichten de pijn van een zere keel. Ook kan simpelweg het drinken van warme vloeistoffen helpen verdwijnen van de pijn. Voor bacteriële of virale infecties, kunnen antibiotica worden voorgeschreven. Penicilline kan worden gebruikt of zelfs ibuprofen om de pijn te verlichten en te ontdoen van de infectie. Over de toonbank sprays en verdovende middelen kunnen worden aanbevolen door een arts.