Kapselvorming Non Surgical Treatment

Kapselvorming Non Surgical Treatment


Capsular contracutre is een gemeenschappelijk optreden met borstvergroting of reconstructieve chirurgie. Interne littekenweefsel ontwikkelt zich rond het implantaat en kan ongemak veroorzaken door middel van vernauwing en verharding. Kapselvorming optreedt in verschillende mate en mildere gevallen kunnen worden behandeld met niet-chirurgische procedures.

Quadrant Massage

Kwadrant massage omvat handmatig manipuleren van het implantaat in de hoeken van de chirurgische zak om ophoping van littekenweefsel te voorkomen. Niet alle gevallen implantaat is geschikt voor massage.

externe Ultrasound

Een externe echografie kan helpen bij het houden implantaat capsules los en de verharding van littekenweefsel opbouw te verminderen. Echografie helpt bij het vergroten van het verkeer naar het gebied dat het omliggende weefsel stimuleert zacht te blijven.

Anti-inflammatoire geneesmiddelen

De eerste resultaten tonen de anti-inflammatoire geneesmiddelen zafirlukast kan helpen bij het terugdringen van kapselvorming met gladde wanden, zoutoplossing gevulde implantaten, volgens een studie uitgevoerd door de Feinberg School of Medicine aan de Northwestern University.

vasodilatoren

Sommige artsen beschouwen het gebruik van papavarine, een vasodilator, om het risico op kapselvorming verminderen door de bloedtoevoer naar het omringende weefsel, volgens het ministerie van plastische chirurgie aan de Universiteit van Reisenberg in Duitsland. Papavarine kan lokaal worden geïnjecteerd of oraal ingenomen.

overwegingen

Behandeling opties zijn afhankelijk van de mate van kapselvorming. Kapselvorming kan vroeg na een operatie of zelfs jaren na een procedure te manifesteren. De chirurgische procedure, implantaat materiaal en implantaat vorm kan allemaal invloed op risico's en behandelingen voor kapselvorming.