Kan You Sweat Off Weight?

Kan You Sweat Off Weight?

Als je beweegt, kun je meer dan normaal zweten om je lichaamstemperatuur te reguleren. Zweet is meestal water, en omdat het water is zwaar, kunt u een deel van uw lichaam gewicht te verliezen als je uit te oefenen. Als je jezelf af te wegen voor en na de oefening, kunt u een aantal ponden hebben verloren, maar dit water gewichtsverlies is slechts tijdelijk. Praat met uw arts voordat u begint met een nieuwe oefening programma als u gezondheidsproblemen of verwondingen.

Zweten na Oefening

Het is natuurlijk te water gewicht te verliezen wanneer je uit te oefenen of je bent blootgesteld aan hoge temperaturen. Met een gewicht van jezelf meteen nadat u uit te oefenen niet een nauwkeurige nummer. De weegschaal zal zeggen dat je gewicht verloren, maar het is echt water gewicht. Wanneer u vloeistoffen drinken na je training, je lichaam absorbeert het water en keert u terug naar uw normale gewicht.

Overmatig zweten

Sommige fad dieet programma's raden het dragen van vuilniszakken of lagen van sweatshirts tijdens het sporten om meer water gewicht te verliezen. Het lichaam zal warmer dan zij doorgaans doet te krijgen, waardoor je meer dan normaal zweten. Niet alleen is dit gewichtsverlies onwerkzaam, maar het kan ook gevaarlijk zijn. Overmatig zweten kan uitdroging, waardoor duizeligheid, hoofdpijn en verwarring kan veroorzaken - en dit kan fataal zijn als het onbehandeld wordt verlaten.

Waarom Rehydratatie Is Essentiele

Nadat je uit te oefenen, is het noodzakelijk dat u het water en elektrolyten die je verloren door zweten aan te vullen. Hoewel dit betekent dat u krijgen het gewicht terug dat je verloren, het helpt je spieren te genezen en voorkomt uitdroging. Water kan ook de eetlust te onderdrukken en houdt je lichaam te handhaven overtollig water. Het drinken van minstens acht glazen water per dag kan u helpen bij het bereiken van duurzame, gezond gewicht te verliezen - in plaats van onttrekking van water uit uw lichaam door zweten.

Voorzorgsmaatregelen

Zelfs als je hebt gedronken water om je lichaam te hydrateren tijdens het trainen, kun je nog steeds uitgedroogd. Idealiter moet je 2 kopjes water te drinken voor elke pond van gewicht dat je hebt verloren na het trainen, neemt nota van de Universiteit van Arizona Campus Health Service. Als u niet in staat om een ‚Äč‚Äčkleine snack te eten na het sporten, drink een sportdrank dat koolhydraten bevat om uw bloedsuiker te verhogen en vervult de elektrolyten je verloren als gevolg van zweten zijn. Als je hoofdpijn hebt, voel me licht in het hoofd of voelen zeer dorstig, een arts zo snel mogelijk.