Kan Vitamine D 1000 IE Oorzaak Hives?

Kan Vitamine D 1000 IE Oorzaak Hives?

Vitamine D zorgt ervoor dat uw botten sterk. Het helpt ook cellen groeien normaal, loopt je immuunsysteem, vermindert de ontsteking en regelt neuromusculaire functies. Je hebt een veel vitamine D te zorgen voor een goede gezondheid. Hoewel 1000 internationale eenheden van vitamine D per dag ruim boven het aanbeveling, het geen gevaarlijk hoge dosis die netelroos zou veroorzaken. In feite kan vitamine D daadwerkelijk te minimaliseren problemen met bijenkasten.

Aanbeveling vs. bovengrens

RDA - - Om uw aanbevolen dagelijkse hoeveelheid te voldoen aan vitamine D, de Food and Nutrition Board van het Institute of Medicine adviseert het krijgen van 600 internationale eenheden van vitamine D per dag. Dit bedrag is gelijk voor volwassen mannen en vrouwen. De aanvaardbare bovengrens van inneming, of maximale veilige hoeveelheid, is 4.000 internationale eenheden per dag. Bij inname van 1.000 internationale eenheden per dag is een beetje hoog, het is slechts een kwart van de bovengrens.

Wat kan verkeerd gaan

Als je meer van dan de aanvaardbare bovengrens van inneming, kunt u onverklaarbaar gewichtsverlies ervaren, urineren overdreven of een abnormaal hartritme. In ernstige gevallen, vitamine D toxiciteit zorgt ervoor dat uw systeem om te veel calcium te absorberen, wat resulteert in verharding van weefsels. Bloedvaten, je hartspier en zelfs uw nieren kunnen allemaal beschadigd raken. Hives zijn over het algemeen niet een gerapporteerde bijwerking van grote doses vitamine D.

Vitamine D voor het wegwerken van Hives

Onderzoekers van de Universiteit van Nebraska Medical Center geëvalueerd vitamine D en de voordelen ervan voor het verlenen van vrijstelling voor chronische patiënten bijenkorf. Hun studie, gepubliceerd in februari 2014 in "Annals of Allergy, Astma en Immunologie," vond dat vitamine D-supplementen het ontstaan ​​van de kasten kan verminderen. Tijdens de 12 weken durende studie werden de deelnemers allergie medicatie gegeven naast ofwel 600 internationale eenheden of 4.000 internationale eenheden van vitamine D-3. Na de eerste week, symptoomstrengheid daalde met 33 procent in alle deelnemers. Echter, aan het eind van de studie, onderzoekers gevonden dat de groep die de hogere dosis vitamine D had een verdere 40 procent afname in ernst van acne korf. Deelnemers nemen van 600 internationale eenheden van vitamine D had geen meer verbetering na de eerste week. Omdat 4000 internationale eenheden is de aanvaardbare bovengrens van inname, nog nooit zoveel vitamine D te nemen zonder goedkeuring van uw arts.

Waarschijnlijke oorzaak van Hives

Als uw korf breakouts lijkt te worden geassocieerd met een vitamine D-supplement, kan het zijn additieven in je pil die het probleem veroorzaken. Sommige supplementen bevatten ingrediënten zoals tarwemeel of gekleurde kleurstoffen, die allergieën en netelroos veroorzaken. Omdat een allergische reactie te beginnen met netelroos snel kan omslaan in een levensbedreigende episode van anafylactische shock, raadpleeg dan uw arts meteen en breng uw flesje supplementen. Hij kan een allergeen test uitvoeren om te zien of een van de vitamine ingrediënten triggering uw allergische episode.