Kan Sunburns Invloed op de baby tijdens de zwangerschap?

Kan Sunburns Invloed op de baby tijdens de zwangerschap?

Zonnebrand gaat alleen de huid diep, dus het kan niet direct invloed op uw baby als je zwanger bent; Echter, de bijwerkingen van een ernstige zonnebrand ongewenste effecten op de zwangerschap. Omdat de zwangerschap uw zon gevoeligheid kan verhogen, nemen extra voorzorgsmaatregelen om zonnebrand te voorkomen door het gebruik van sunblock en het beperken van uw tijd in de zon. Het volledige effect van zonnebrand duurt tussen de 12 tot 24 uur om te laten zien, het Laboratorium Skin waarschuwt.

Stijging van de lichaamstemperatuur

Zonnebrand invloed op het vermogen van uw lichaam om de temperatuur te regelen door het vrijgeven van overtollige warmte. Een onvermogen om uw lichaamstemperatuur onder controle maakt je meer vatbaar voor warmte-gerelateerde ziekten zoals een zonnesteek. Een slechte verbranding door de zon of langere tijd in de zon kan je lichaamstemperatuur te verhogen, waardoor uw baby kan beïnvloeden. In zowel dieren als mensen, milde temperatuur stijgt voordat het embryo implantaten en hoge koorts tijdens de embryonale ontwikkeling kan geboorteafwijkingen veroorzaken, onderzoekers van het rapport Universiteit van Sydney Veterinary Science Department in het juli 2006 nummer van "aangeboren afwijkingen Research."

Uitdroging en Cramping

Zonnebrand of gewoon blootstelling aan hoge temperaturen kunnen vochtverlies of uitdroging veroorzaken. Bij temperaturen boven de 90 graden F, zou u zo veel te verliezen als een halve liter vocht in 10 minuten, The Weather Channel waarschuwt. Uitdroging kan leiden tot een stijging van de temperatuur en kan ook het risico op samentrekkingen van de baarmoeder, die een miskraam of vroeggeboorte kan veroorzaken te verhogen. Als je uit het verblijf in de zon, drink ongeveer 1-1,3 liter vocht tijdens de dag om vocht verliezen te compenseren, reisspecialist Dr. Charlie Easmon van NetDoctor suggereert.

Licht in het hoofd

Vochtverlies en koorts kan uw risico van duizeligheid, misselijkheid, duizeligheid en flauwvallen toenemen na zonnebrand of langdurige blootstelling aan zon. Ga zitten en drink vloeistoffen als je begint licht in het hoofd te voelen, omdat je meer kans om jezelf te vallen en eventueel verwonden, zo niet je baby, als je duizelig van uitdroging voelt.

ernstige complicaties

Een ernstige brandwonden dat dekt je hele lichaam misschien medische hulp nodig hebben, vooral als je grote blaren genaamd bullae te ontwikkelen. Ernstige uitdroging kan optreden bij ernstige zonnebrand, net als elke andere slechte verbranding. Mogelijk moet intraveneuze vloeistoffen te houden met vocht verloren gaat door grote blaren. Zonnesteek kunnen ook een slechte verbranding te begeleiden; je verliest de mogelijkheid om te zweten, dus je lichaamstemperatuur gevaarlijk stijgt tot 105 V of meer, een levensbedreigende situatie voor jou en je baby.