Kan ik nemen Evening Primrose tijdens de borstvoeding?

Teunisbloemolie eeuwenlang gebruikt om een ​​verscheidenheid aan medische aandoeningen te behandelen. Niet alleen is teunisbloemolie meestal beschouwd als veilig te gebruiken terwijl u borstvoeding geeft, maar het kan ook extra voordelen voor de gezondheid, zoals een daling van de onaangename symptomen die vaak worden ervaren, terwijl de verpleging te bieden. Altijd praten met uw arts voordat u een supplementen.

Over Evening Primrose

Teunisbloem is eigenlijk een wilde die groeit in de Verenigde Staten. De olie wordt gewonnen uit de bloemzaden voor de meeste medicinale toepassingen. De olie bevat 25 procent essentiële vetzuren, die vaak bevorderd vanwege hun gezondheidsvoordelen, zoals linolzuur of LA en gamma-linoleenzuur of GLA. De meest voorkomende toepassingen van teunisbloemolie omvatten behandeling van huidaandoeningen zoals eczeem en dermatitis, en diabetische neuropathie behandeling en artritis symptoomverlichting.

Veiligheid tijdens de borstvoeding

De meeste medische autoriteiten, zoals de Universiteit van Maryland Medical Uitbreiding en Medline Plus, een online resource wordt beheerd door de National Institutes of Health, overwegen teunisbloemolie veilig te zijn om te gebruiken tijdens het geven van borstvoeding; Maar ze raden u ook bespreken met behulp van teunisbloemolie met uw arts voordat regelmatig nemen van het. Hoewel er is geen uitgebreid onderzoek gedaan naar het gebruik van teunisbloemolie tijdens de lactatie is, is er ook niets om te suggereren dat het gevaarlijk is om moeders die borstvoeding geven en hun baby's. In feite, zoals opgemerkt door de Universiteit van Maryland Medical Center, moedermelk bevat zowel LA en GLA, die ook zijn primaire elementen van teunisbloemolie.

Voordelen voor Nursing Moms

Onder zijn andere toepassingen, heeft teunisbloemolie toegediend voor de verlichting van pijn in de borst, zowel tijdens de verpleging en de menstruatie. Pijn in de borst komt vooral veel voor in de eerste fasen van de verpleging, als de melkproductie nog niet is geregeld. Zodra je menstruele cyclus terugkeert, teunisbloemolie misschien ook symptomen van het premenstrueel syndroom, zoals stemmingswisselingen en een opgeblazen gevoel te verlichten.

overwegingen

Net als elke aanvulling of kruidenmiddel moet teunisbloemolie worden gebruikt in combinatie met zorg, met name tijdens de verpleging. Als u een bloeden stoornis, schizofrenie of een epilepsie, weet teunisbloemolie geen rekening. Omdat teunisbloemolie bloedstroom verhoogt, moet je ook stoppen met het als je met een operatie binnen twee weken. Voor de behandeling van borstpijn, hebben studies aangetoond dat 3 tot 4 g per dag is een veilige en effectieve dosering.