Kan ik Bake Wings en doe ze in een Crock-Pot?

Kan ik Bake Wings en doe ze in een Crock-Pot?

Wings zijn een favoriet, of u van plan bent een feest of gewoon een diner voor de familie. U kunt uw slowcooker gebruiken om vleugels doorkoken nadat je bruine ze in de oven, of u kunt ervoor kiezen om ze warm in een slowcooker te houden nadat ze zijn gebakken in de oven. Beide methoden zullen heet, heerlijke wings te produceren voor uw vrienden en familie.

koken Wings

Gebruik je slowcooker voor vleugels op drukke dagen, of u prepping bent naar een partij of bij het kantoor. Spoel de kippenvleugels en dep ze droog. Leg ze op een grill pan of braadslee en rooster gedurende 10 minuten aan elke kant goudbruin of bakken bij 450 F gedurende 12 minuten per kant. Breng de gebruind vleugels en uw favoriete zelfgemaakte of gekochte saus om je slowcooker. Koken op hoog voor 4 uur of laag is voor 8 uur, dan dienen.

Slow Cooker Tips en trucs

Als je het maken van vleugels in de slowcooker, kies een slowcooker de juiste maat voor het aantal vleugels u kookt. Een 6 qt. slowcooker kan gemakkelijk geschikt voor 24 tot 36 vleugels, terwijl een 4 qt. kookt 18-24 vleugels. Laat minstens 1 kopje saus per 12 vleugels, het werpen van de vleugels in de saus om smeer ze grondig.

Het houden van Wings Warm

U kunt uw slowcooker gebruiken om vleugels warm te houden op een feest of potluck. Leg de hete, gekookte vleugels in een voorverwarmde slowcooker. Als je het opwarmen vleugels je van tevoren hebt gebakken, verwarm ze tot 165 graden op het fornuis, in de oven of in de magnetron voor het overzetten naar de slow cooker. Eten dient 140 graden worden bewaard in de slowcooker om de groei van bacteriƫn te voorkomen.

Slow Cooker Veiligheid

Om het risico van door voedsel overgedragen ziekten te verminderen, verwarm je slowcooker of zet hem aan hoog voor het eerste uur van de kooktijd, verlaag dan de temperatuur laag. Nieuwere modellen zijn voorzien van timers om de instelling van hoge naar lage of lage aan te passen om op te warmen.