Kan het eten van te veel noten Make You Fat?

Kan het eten van te veel noten Make You Fat?

Het lijkt contra-intuïtief aan calorie-dichte noten als onderdeel van een gewichtsverlies dieet, maar onderzoek wijst eten om noten te helpen met het gewicht onderhoud en het verlies in plaats van gewichtstoename. Toch kun je niet gek klakkeloos te eten en te verwachten dat de nummers op de schaal om hetzelfde blijven. Gebruik een gezond verstand benadering van noten om het meeste uit van hen toe te voegen aan uw dieet te krijgen.

Calorieën in Noten

Noten staan ​​bekend als hoog in calorieën. Een ounce van macadamia noten levert 204 calorieën, en de laagste calorie moer, de cashew, levert 157 calorieën per ounce, volgens het Amerikaanse ministerie van Landbouw. De meeste van de calorieën in noten zijn afgeleid van een mengsel van verzadigde, meervoudig onverzadigde en enkelvoudig onverzadigde vetzuren. Notenboter is even calorieën, waardoor ongeveer 200 calorieën per 2-el. portie.

Noten en Weight Loss

Gezien het aantal calorieën in noten, zou je niet verwachten om gewicht te verliezen door ze toe te voegen aan uw dieet. Onderzoekers hebben ontdekt dat noten niet de neiging om gewichtstoename veroorzaken en kan zelfs leiden tot gewichtsverlies. In een 2010 artikel gepubliceerd in het "Asia Pacific Journal of Clinical Nutrition," de auteurs constateren dat je lichaam uitscheidt 10 tot 15 procent van de calorieën in noten en waarschijnlijk verbrandt een extra 10 procent van de calorieën door het verhoogde stofwisseling gemaakt door het eten van noten . Zodra mensen consumeren noten, ze waarschijnlijk minder andere voedingsmiddelen te consumeren, waardoor een evenwichtige inname van energie. In sommige gevallen is het eten van noten zorgt voor een energie-tekort, zoals lijners die noten eten de neiging om grotere hoeveelheden van het gewicht dan degenen die dat niet doen verliezen, noteren de onderzoekers.

Noten en gewichtstoename

Als u noten toe te voegen aan uw dieet zonder te snijden calorieën elders, gewichtstoename is waarschijnlijk leiden, impliceren de bevindingen van een studie van 2005 gepubliceerd in het "British Journal of Nutrition." Proefpersonen kregen walnoten consumeren evenals de rest van hun dieet met geringe gewichtstoename als eindresultaat. De gewichtstoename was niet zoveel als verwacht wanneer de toename van energieopname werd geacht, suggereert dat noten veroorzaken minder gewichtstoename per calorie dan andere voedingsmiddelen.

Het eten van noten Zonder Gewichtstoename

U kunt noten zonder gewichtstoename te eten als je ze wisselen voor andere voedingsmiddelen in uw dieet. Zij vervangen voor koolhydraten, omdat dit verzadiging en gewichtsverlies bevordert, volgens een studie gepubliceerd in het nummer van februari 2003 "The Journal of Nutrition." Meet porties om te zorgen dat je niet consumeren meer calorieën dan je denkt. Houd in gedachten dat een 1-oz. cashewnoten portie is 16-18 noten, amandelen een portie is 20-24 noten en een portie macadamia is 10-12 noten volgens de Universiteit van Michigan Health System.