Kan Evening Primrose Oil & Hemp Seed samen worden genomen?

Kan Evening Primrose Oil & Hemp Seed samen worden genomen?


Hoewel veel mensen beschouwen kruidengeneesmiddelen veiliger dan farmaceutische geneesmiddelen, adviseren medische experts onderzoeken of praten met uw arts over de mogelijke interacties met andere stoffen. Sommige kruiden invloed op het lichaam krachtig. Net als bij andere geneesmiddelen, kan een persoon te veel van een kruid te nemen of een mix van kruiden die niet samen moeten worden genomen, waardoor er fysieke problemen.

Evening Primrose Oil Geschiedenis

Om de capsules die de meeste mensen nemen voor de gezondheid omstandigheden te maken, fabrikanten oogsten olie uit de zaden van de teunisbloem plant. Deze plant groeit wild in Noord-Amerika, en het begin van de Europese en Zuid-Amerikaanse reizigers brachten teunisbloem naar Engeland, Duitsland en de gebieden in Zuid-Amerika. Native Americans aten wortel van de plant om gastro-intestinale aandoeningen te behandelen en gebruikt zijn bladeren extern letsels te behandelen op de huid.

Evening Primrose Oil huidige gebruik

Veel van de huidige teunisbloemolie maakt gebruik van delen gelijkenissen met de historische gebruik van de teunisbloem plant. Volgens bronnen, zoals het Nationaal Centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde, onderzoek documenten die het nemen van teunisbloemolie vermindert jeuk en zwelling veroorzaakt door een verscheidenheid van huidaandoeningen. Daarnaast is enig bewijs bestaat dat teunisbloemolie vermindert borsten, vooral wanneer als gevolg van premenstrueel syndroom. De olie bevat ook het gezonde type omega-6 vetzuren.

Hemp Seed Geschiedenis

Mensen hebben hennepzaad over de hele wereld verbruikt voor meerdere millennia. Er zijn aanwijzingen dat mensen geconsumeerd hennep in het oude China en andere delen van de wereld. Een populaire methode van de consumptie door middeleeuwse Europeanen bestond uit het maken van hennep boter door het malen van hennepzaad. Hennep viel uit de gratie als voedsel in de Verenigde Staten als het gebruik en de teelt werd verboden tijdens het begin van de 20e eeuw. Hennep genoten van een heropleving als voedsel rond het begin van de 21e eeuw, en zijn populariteit blijft groeien.

Hennepzaad huidige gebruik

Tegenwoordig hebben veel gezondheidswerkers en natuurlijke voedingsdeskundigen zien hennepzaad als een van de beste bronnen van voeding een persoon kan eten. Vaak een "complete voeding", hennep zaden bevatten drie essentiële vetzuren die nodig zijn voor voeding van een mens (omega-3 vetzuren, -6s en -9s). Het eten van hennepzaad geeft je ook 10 essentiële aminozuur eiwitten en een gezonde dosis van vezels, allemaal uit een ongemodificeerde plantaardige bron dat er geen verzadigde vetten, transvetzuren of hoge doses van cholesterol in dierlijke eiwitten bevat.

Potentiële negatieve gevolgen

De meeste onderzoekers rekening met zowel teunisbloemolie en hennepzaden relatief veilig en mild. Echter, elk potentieel negatieve neveneffecten veroorzaken wanneer in hoge dosis of door mensen met gevoeligheden. Teunisbloemolie kan leiden tot maagklachten, dunne ontlasting of hoofdpijn, en artsen waarschuwen voor het nemen van het samen met een klasse van geneesmiddelen genaamd phenothizines (gebruikt voor de behandeling van schizofrenie) of geneesmiddelen die het bloed verdunnen of fungeren als antistollingsmiddelen.

Hennep zaden dragen soortgelijke waarschuwingen als ze kunnen ook diarree veroorzaken wanneer het in grote hoeveelheden en mag niet gemengd worden met antistollingsmiddelen, omdat ze remmen bloedplaatjes.

Omdat beide producten leiden tot dezelfde soort bijwerkingen bij het gebruik van teunisbloemolie en hennep zaden samen, je moet voorzichtig te zijn en in overleg met een arts om ervoor te zorgen je verbruikt veilige doses.