Kan een Vader invloed zijn ongeboren baby?

Kan een Vader invloed zijn ongeboren baby?

Overzicht

Terwijl de moeders zijn verantwoordelijk voor het verstrekken van life support voor een ongeboren baby, zijn er nog dingen die een vader kan doen om de gezondheid, het welzijn en de toekomst van het kind beïnvloeden. Door het voorbereiden van tevoren, kan een vader van de baby gebruikt om zijn stem te krijgen, het creëren van een verzorgende omgeving voor de moeder van de baby en dragen bij aan zaken als gezond eten en een rookvrije omgeving.

direct Invloeden

De meest directe manier om je baby te beïnvloeden voor zijn geboorte is om met hem te praten, spelen hem klassieke muziek of zelfs te lezen verhalen aan hem. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, tussen de 19 en 21 weken zwangerschap, kunnen baby's te horen en te reageren op externe geluiden.

Daarnaast heeft de Nationale Vereniging voor Muziekeducatie suggereert dat het selecteren en afspelen van muziek voor uw ongeboren kind zal haar helpen om betere geluid verenigingen, die kritisch zijn voor taalverwerving zodra zij geboren zijn. Dit kan ook het verbeteren van haar fijne en grove motoriek ontwikkeling. Bij het spreken of het afspelen van muziek naar uw ongeboren baby, kiest klassieke muziek, die is opgenomen in de reeksen baby kan best hoor. Vele compilaties zijn verkrijgbaar in de winkels gericht op baby's en zwangerschap.

Zodra uw baby geboren is, spreek hem zo snel mogelijk om hem te laten weten dat je er bent voor hem, en hij is veilig.

indirect Invloeden

Een gelukkige moeder groeit een gezonde baby, dus het bijhouden van de moeder van je kind gelukkig en gezond is een geweldige manier om de toekomst van uw ongeboren baby beïnvloeden. Zwangere vrouwen hebben veel rust, zo weinig mogelijk stress en een gezond dieet. Een artikel uit childwelfare.gov suggereert vele dingen die vaders voor hun ongeboren baby's kunnen doen, met inbegrip van het modelleren van sober gedrag, het bijwonen van prenatale bezoeken, het ondersteunen van gezond eten en het bijhouden van de moeder stress niveau naar beneden. Stress, het artikel verslagen, wordt vaak gevoeld door een kind groeit in de baarmoeder en kan de ontwikkeling belemmeren.

Een ander ding dat de groei van je baby zal beïnvloeden is roken. Als u rookt, stoppen. Als je niet kan stoppen, rook nooit rond moeder van de baby. Volgens een rapport in quitsmoking.com, baby's met ouders die roken zijn 2,5 keer meer kans van wiegendood te sterven dan degenen die zijn geboren voor niet-rokers.

Age Overwegingen

Hoewel het meestal de vrouw die voelt als haar biologische klok tikt, kan een man de leeftijd van zijn ongeboren baby invloed. Terwijl de mannen zijn nog steeds in staat om deel aan het opzetten proces te nemen op een veel oudere leeftijd dan een vrouw zou kunnen, dat betekent niet dat de baby zal niet zien van de effecten. Volgens de New York Times, blijkt uit onderzoek dat oudere vaders meer kans dan jongere vaders aan kinderen met ofwel autisme of schizofrenie. Deze mogelijke problematische onderdeel van fathering een kind op latere leeftijd kan het gevolg zijn van genetische mutaties die optreden als een man leeftijden.