Kan een mens Verminder Zijn Borst door oefening?

Kan een mens Verminder Zijn Borst door oefening?

Terwijl alle mensen hebben borsten, kan grote borsten op een man leiden tot schaamte en een laag gevoel van eigenwaarde. Soortgelijke borsten op een vrouw worden man borsten vaak gezien op mannen met vet in de rest van het lichaam, hoewel de voorwaarde genoemd gynecomastie ook kan worden gerelateerd aan hormonen, steroïden en medicijnen. Verminder je man borsten door het toevoegen van oefening om je dagelijkse routine.

cardiovasculaire oefening

Cardiovasculaire oefening is een van de meest effectieve manieren om calorieën te verbranden en schuur vet. De beste vormen van cardio zijn die grote spiergroepen zoals hardlopen, fietsen, roeien, langlaufen en zwemmen te gebruiken. Shapefit.com merkt op dat het doen van de schoolslag ongeveer 400 calorieën verbranden in 30 minuten. Kies een soort van cardio die je leuk vindt om burn-out te voorkomen. U kunt kiezen voor de lange duur, lage intensiteit workouts of snelle, hoge intensiteit workouts, afhankelijk van uw eigen voorkeur en hoeveel tijd je hebt om te wijden aan te oefenen.

Krachttraining

Terwijl cardio tijdens uw training verhoogt je calorieverbranding, kan krachttraining je stofwisseling te verhogen voor de lange termijn. Spier is een metabolisch actief weefsel, waardoor het vereist calorieën tot massa gewoon behouden. Hoe meer spieren je hebt, hoe hoger uw rust stofwisseling en hoe meer calorieën je verbrandt op een dagelijkse basis. Niet alleen zal het helpen vet schuur, maar krachttraining zal ook de toon van de onderliggende spieren om u een gespierde lichaamsbouw geven zodra u uw borsten en uw totale lichaamsvet te verminderen. Oefeningen zoals de push-up, bankdrukken en borst fly zal zich richten op uw borstspieren terwijl de squat, deadlift, lunge, rij en druk op schouders je spiermassa zal toenemen in de rest van je lichaam.

Circuit training

Circuit training is een combinatie van cardio- en krachttraining - krachttraining oefeningen worden uitgevoerd op een manier die uw cardiovasculaire systeem belastingen. Dit type van de oefening zal je een calorie-stralen training geven in een korte tijd. Military.com zegt dat het mengen van een weerstand opleiding regime met een cardiovasculair element uw stofwisseling zal toenemen met het verbranden van vet en het opbouwen van spieren. Het creëren van je eigen circuit training programma is eenvoudig - kies een aantal oefeningen die verschillende delen van je lichaam te werken en uit te voeren ze voor een aangewezen hoeveelheid tijd. Bijvoorbeeld, het uitvoeren van push-ups, squats, pull-ups en sit-ups voor elke minuut en herhaal het circuit vijf keer, rust een minuut tussen de circuits. De kans is groot dat je te zweten en uitgeput tegen de tijd dat je klaar bent.

overwegingen

Hoewel de oefening in welke vorm dan ook kan helpen vet te werpen, moet je consequent zijn als je wilt om resultaten te krijgen. De American College of Sports Medicine beveelt aan dat volwassenen met overgewicht krijgen minstens 45 minuten lichaamsbeweging per dag om gewichtsverlies te vergemakkelijken en te voorkomen dat gewichtstoename. Deze oefening kan omvatten, cardio, krachttraining, circuit training of een combinatie van alle drie. Bedenk echter, dat krachttraining moet worden gedaan slechts twee tot vier dagen per week - neem een ​​rustdag tussen elke sterkte sessie om voldoende tijd voor je spieren te herstellen en de wederopbouw te verzekeren. Cardio kan elke dag worden gedaan, zolang je discretie te gebruiken om eventuele overbelastingsletsels te voorkomen.