Kan 1-jarigen Have Orange Juice?

Kan 1-jarigen Have Orange Juice?

De American Academy of Pediatrics zegt dat het is fijn om uw 1-jarige sinaasappelsap geven, maar vasthouden aan een portie per dag. Zelfs de meest kieskeurige peuter heeft een harde tijd verzet tegen de zoete smaak van sinaasappelsap, en het kan je kleintje met een boost van essentiële vitaminen en mineralen. Sinaasappelsap, echter, is niet beter dan verse sinaasappelen en bevat toegevoegde suikers en calorieën die kunnen leiden tot nadelige gevolgen voor de gezondheid op de weg.

Voedingsstoffen in Orange Juice

Sinaasappelsap heeft een minimale vet, verzadigd vet, cholesterol of zout. Het bevat ook veel vitaminen en mineralen om de groei en ontwikkeling van uw peuter te ondersteunen. Sinaasappelsap is een uitstekende bron van vitamine C, thiamine, vitamine B6 en foliumzuur. Calcium verrijkt sinaasappelsap is ook beschikbaar als uw kind is niet groot op het drinken van melk. Het Institute of Medicine beveelt aan dat 1-jarigen krijgen 500 milligram calcium per dag, en 1 kopje sinaasappelsap bevat 349 milligram. Deze voedingsstof is essentieel voor een sterke, gezonde botten.

serving Size

De American Academy of Pediatrics adviseert een maximum van 4-6 ounces vruchtensap per dag gedurende 1-jarigen. Vruchtensap bevat extra calorieën en suiker en mist de vezel die vers fruit bevat. Aankoop van sinaasappelsap dat is 100 procent sap en afmeten van portie van uw kind. U kunt ook proberen het verdunnen van het sinaasappelsap met water. Don 't hem in staat om te dragen een sap doos of kopje sap gedurende de dag. U wilt ervoor zorgen dat hij niet te veel drinkt en ontbreekt op andere essentiële voedingsmiddelen en voedingsstoffen.

Nadelen van Juice

Te veel drinken jus d'orange kan leiden tot een verstoring van de energiebalans. Na verloop van tijd, als uw kind is het nemen van te veel calorieën, zal hij meer gewicht dan wat gezond is voor zijn leeftijd is te krijgen. De suiker in sinaasappelsap kan ook holtes in je kind te promoten. Volgens een artikel gepubliceerd in 2001 in "Pediatrics," kinderen die grote hoeveelheden sap drinken zijn gevoelig voor diarree, gas en maag buik.

Allergie en huidirritatie

Als de 1-jarige sinaasappels of sinaasappelsap nooit eerder heeft gehad, let op tekenen van een citrus allergie op de dag dat u kennismaken sinaasappelsap. De symptomen van een allergie treden meestal binnen enkele minuten tot twee uur na inname van het eten en zijn netelroos, zwelling, tranende ogen, misselijkheid, braken, diarree en moeite met ademhalen. Neem contact op met uw kinderarts als deze het gevolg zijn van een ernstige allergie levensbedreigend kan zijn. Uw kind kan ook last huidirritatie het zuur in sinaasappelsap, dat geen allergie maar een ziekte. Praat met uw arts om het verschil te bepalen.