Kaarten Games for Family Game Night

Kaarten Games for Family Game Night

Kaartspellen kan ideaal voor familie spel nachten zijn, maar je moet de juiste soort spellen kiezen. Voor gezinnen met kinderen, misschien ingewikkeld games zoals schoppen of gin rummy te moeilijk en lang voor onrustige jongeren zijn. Kies in plaats daarvan eenvoudige card games die zijn leuk voor het hele gezin.

Memory Matching

Het geheugen is een eenvoudig kaartspel je kunt spelen met peuters en kleuters die net leren over bijpassende. Gebruik gewoon de helft van het dek van kaarten om te beginnen. Leg de kaarten open, zelfs in rijen voor de kinderen te zien, zet alle kaarten voorbij. Laat de kinderen hoe om te kijken naar overeenkomsten, het draaien van meer dan één kaart, dan een ander. Als het niet een paar, draai de kaarten terug over en ga naar de volgende speler. Als een speler een match vindt, verzamelt hij de twee kaarten en neemt een tweede bocht. Herinner de kinderen te letten als kaarten worden omgedraaid, zodat zij zich kunnen herinneren waar de bijbehorende kaarten. Als de kinderen beter in het spel te krijgen, onder meer de gehele dek van kaarten.

Slap Jack

Voor dit spel - ideaal voor peuters en kleuters en ouder - gaan alle kaarten in het dek zodat iedereen dicht bij een gelijke hoeveelheid kaarten. De deelnemers zijn niet te kijken naar hun kaarten, echter. De eerste speler pakt een kaart van zijn stapel en legt deze open in het midden van de tafel. De persoon naast hem doet hetzelfde. Het spel gaat rond als dit tot iemand legt een jack. Wanneer een jack verschijnt elke speler slaat haar hand op de paal en schreeuwt "slap jack!" Wie krijgt een hand op de stapel wint eerste de paal en het spel gaat door totdat een andere aansluiting verschijnt. Als iemand uit kaarten loopt, is ze uit het spel. De laatste persoon verlaten in het spel is de winnaar.

Ga vissen

Dit spel is ideaal voor gezinnen met schoolgaande kinderen. Schud het dek en geven elke persoon vijf kaarten, die ze privé moet houden. Leg de rest van de kaarten gezicht naar beneden in het midden. Het doel is om zo veel vier-suit boeken mogelijk te maken - zoals de 9 van spades, harten, clubs en diamanten. De eerste persoon om te beginnen kan iedereen in de groep te vragen voor een bepaald aantal of rang van de kaart. Bijvoorbeeld, zou hij zeggen: "Heb je enig koninginnen? ' Als de persoon heeft geen koninginnen, moet hij ze allemaal te overhandigen aan de speler die daarom verzoekt. Die speler neemt vervolgens een andere wending, vraagt ​​iemand anders voor kaarten. Als de persoon de kaart niet heeft, moet hij zeggen: "Go Fish," wat betekent dat de eerste speler moet pick-up een kaart van de stapel. Als hij de kaart die hij werd verzocht tekent, kan hij een andere wending nemen. Anders is het nu de beurt aan de volgende speler. Als een speler krijgt alle vier kaarten in een pak, moet hij ze vast voor iedereen te zien. De winnaar is de persoon met de meeste boeken bij de paal is uitgeput.

Oude vrijster

Ook uitstekend geschikt voor gezinnen met schoolgaande kinderen, om oude vrijster te spelen, verwijder dan één van de koninginnen van de kaart dek. Deal de rest van de kaarten aan de deelnemers. De spelers kijken naar hun kaarten en zette twee kaarten die overeenkomen, zoals twee jacks of twee vijven. De eerste persoon gaat vervolgens naar de persoon op haar linker en maakt het mogelijk dat de speler een kaart, die hij niet kan zien plukken. Als die kaart helpt die persoon te maken een paar, kan hij het paar neer te zetten, dan bieden zijn hand van kaarten aan de persoon naast hem. De speler die zich te ontdoen kan van al zijn kaarten is veilig en uit. De persoon achter met de koningin dat er geen wedstrijd heeft - de oude vrijster - verliest.