Juistheid van de EPT zwangerschapstest

Juistheid van de EPT zwangerschapstest

Veel vrouwen wenden tot de EPT zwangerschap test om erachter te komen of ze zwanger zijn, omdat dit merk is zo op grote schaal verkrijgbaar in drogisterijen en supermarkten. Getting nauwkeurige resultaten is essentieel voor veel van deze vrouwen. Maar zoals bij elk huis zwangerschapstest, de resultaten zijn niet altijd accuraat en zowel vals-positieve resultaten en vals-negatieve resultaten te doen plaatsvinden.

Vals-positieve resultaten

Hoewel zeldzaam, kunnen sommige vrouwen een vals-positief resultaat te krijgen bij het gebruik van een EPT zwangerschapstest. Cysten, zeldzame medische aandoeningen en medicijnen die het zwangerschapshormoon humaan choriongonadotrofine bevatten of hCG, kan een vals-positief resultaat leiden, waarschuwt Drugs.com. Vrouwen die pas zijn bevallen of had een miskraam kan hebben nog hCG achtergelaten in hun systeem, dat ook een vals-positieve uitslag kan maken.

Vals-negatieve resultaten

Het nemen van een EPT-test van de zwangerschap te vroeg veroorzaakt vaak vals-negatieve resultaten. Hoewel de dozen ept ZWANGERSCHAPSTESTS tout vermogen van de test om zwangerschap maximaal sporen tot vijf dagen voordat een gemiste periode, EPT. website staat dat vóór de eerste dag van de verwachte menstruatie-tests genomen kan leiden tot een vals negatief voor bijna een derde van de zwangere vrouwen.

overwegingen

Vrouwen kunnen een aantal dingen doen om de juistheid van een EPT-test van de zwangerschap te vergroten. Hoewel het het beste om te wachten tot na een gemiste periode om te testen, moeten degenen die testen voor hun menstruatie eerste ochtendurine te gebruiken. De eerste urine van de ochtend is typisch minder verdund dan urine later geproduceerd in de dag, die de test meer kans om het zwangerschapshormoon hCG detecteren maakt. Vrouwen moeten ook volgen EPT aanwijzingen perfect en controleer de vervaldatum voor het gebruik van de test.

misvattingen

Hoewel ept Zwangerschapstests claimen meer dan 99 procent accuraat te zijn, de medische adviesraad bij BabyCenter.com legt uit dat deze verklaring is een beetje misleidend. Elke zwangerschapstest kan de nauwkeurigheid van 99 procent of hoger indien de fabrikant van de test is in staat om aan te tonen dat de test goed presteert als een bestaande zwangerschapstest meer dan 99 procent van de tijd claimen. Sinds thuis zwangerschapstests vandaag zijn gevoeliger dan vorige tests, de meeste home zwangerschapstests in staat zijn om dit te doen. Dit betekent echter niet te betekenen dat de zwangerschapstest is dit juist bij het opsporen van de zwangerschap vóór of op het moment van een gemiste periode, verklaart de medische adviesraad van BabyCenter.com.

Bevestiging van resultaten

Vrouwen die een negatief resultaat te ontvangen op een EPT-test van de zwangerschap moet altijd opnieuw te testen in een week of twee als ze niet hun periode starten of ervaart andere zwangerschap symptomen. Degenen die willen de resultaten eerder dan dit te weten moet een arts over een bloed zwangerschapstest in plaats daarvan praten. Vrouwen met een positieve uitslag moeten de resultaten met een arts bevestigen en zoeken prenatale zorg zo spoedig mogelijk.