Juiste dosering voor Catuaba Bark Herb

Juiste dosering voor Catuaba Bark Herb

Catuaba schors is een kruid afkomstig uit Brazilië en andere tropische gebieden van Zuid-Amerika. Inheemse volkeren van de Amazone gebruikte Catuaba schors thee aan een aantal voorwaarden, met inbegrip van dementie, angst en nervositeit, slapeloosheid en hypertensie te behandelen. Hoewel het in dezelfde familie als de plant gebruikt om cocaïne te maken, is het niet dezelfde chemische eigenschappen als die drug. Gebleken is aan libido, pijn en vermoeidheid, nervositeit controle, geheugen en zelfs tegen depressie verbeteren.

juiste dosering

Stap 1

Om het libido te verbeteren, neem 2-3 ml van een standaard tinctuur of 1-3 kopjes kruidenthee per dag. Dit kan zo vaak als nodig worden. Dit is veruit de meest populaire gebruik van catuaba schors. Er zijn voor zover bekend geen nadelige effecten, hoewel de Raintree Tropical Plant Database merkt op dat een aantal erotische dromen hebben gemeld tijdens het gebruik van catuaba schors.

Stap 2

Aan het zenuwstelsel te kalmeren, neem 2-3 ml van een standaard tinctuur of 1-3 kopjes kruidenthee per dag. Het is het beste op een lege maag, en kan zo lang als nodig is worden genomen. Onderzoekers van de Universidade Federal da Bahia (UFBA) in Brazilië bleek dat catuaba schors extract beschermt de zenuwcellen en het zenuwstelsel. Het is een natuurlijke zenuwkalmerend en kunnen zelfs om een ​​alternatieve behandeling voor de ziekte van Parkinson.

Stap 3

Tot depressie, emotionele stress en slapeloosheid te verlichten, neem 2-3 ml van een standaard tinctuur of 1-3 kopjes kruidenthee per dag. Een studie door de afdeling Farmacologie, Centrum voor Biologische Wetenschappen aan de Universiteit van Santa Catarina in Brazilië meldde catuaba schors extract had antidepressieve effecten op de knaagdieren, die zowel serotonine en dopamine in laboratoriumproeven. Serotonine is bekend als de "feel good" hormonen, en helpt slaapcycli reguleren.

stap 4

Als een tonic om alle systemen van het lichaam te versterken, 2-3 ml van een standaard tinctuur of 1-3 kopjes kruidenthee per dag. Sommige onderzoek suggereert dat catuaba extract het immuunsysteem kunnen stimuleren. In een Japanse studie door Horiuchi Itaro & Co., catuaba kon de groei van HIV alsook E. coli en Staphylococcus bacteriën remmen.

stap 5

Ter bestrijding van dementie en de ziekte van Alzheimer, 2-3 ml van een standaard tinctuur of 1-3 kopjes kruidenthee per dag. Volgens de Raintree Database, de bestrijding van dementie is een andere één van catuaba vele helende eigenschappen. Het kan helpen bestrijden geheugenverlies en bescherming tegen de ziekte van Alzheimer.

waarschuwingen

  • Kruiden en andere natuurlijke therapie moet worden gebruikt in combinatie met, en niet in de plaats van conventionele medische behandeling. Raadpleeg altijd uw arts of gezondheidszorg beoefenaar voordat je probeert kruiden, en nooit voorgeschreven medicatie te stoppen zonder overleg met uw arts.

Tips

  • Omdat kruiden worden beschouwd als een levensmiddel door de FDA, zijn ze niet op dezelfde manier als over-the-counter drugs en voorgeschreven medicijnen zijn gereguleerd. Als deze of een kruidensupplement proberen, op zoek naar gerenommeerde distributeurs met een hoge scores van consumenten, met name bij het online bestellen.

Wat je nodig hebt

  • Catuaba schors kruid (thee of standaard tinctuur)