Johnson 35 PK buitenboordmotor Startinstructie

Johnson 35 PK buitenboordmotor Startinstructie


Het starten van de Johnson 35 pk buitenboordmotor is meer nodig dan alleen een belangrijke plaatsen en het starten van de motor tot het brult in het leven. De Johnson 35 pk motor maakt gebruik van dezelfde startprocedure als zijn grotere en kleinere neven in de Evinrude / Johnson viertakt buitenboord motor gezin, met inbegrip van de motor vulproces. Voorzien van een handbediende smoorklep, Johnson 35 mist een aantal van de verfijning van grotere, duurdere motor.

instructies

1 Sluit de brandstofslang om brandstof connector van de motor en open de ontluchtingsschroef op de tank top.

2 Draai de brandstof opvoerpomp zodat het uitlaateinde - het einde dat naar de motor - omhoog. Knijp de lamp totdat het vol brandstof en stevig.

3 Sluit de noodstop lanyard een stevig deel van uw kleding. Sluit de clip aan de noodstopschakelaar. Trek de choke knop uit en lijn de gashendel met de positie "Start" als het starten van de motor koud is. De choke niet gebruiken als u al opgewarmd de motor.

4 Druk op de knop "Start".

Hints

  • Laat de startmotor niet gedurende meer dan 10 seconden. Als de motor niet start na 10 seconden, laat de motor stationair te zitten voor een minuut alvorens opnieuw te proberen om het te starten.
  • Zodra de motor begint te soepel beweegt, duw de chokeknop helemaal naar binnen.
  • Doe je Johnson 35 buitenboordmotor niet starten zonder een watervoorziening. Dompel de motor water inlaten in water of bedek ze met een spoeling bijlage.