Joggen een Mile Every Day

Joggen een Mile Every Day


U kunt tal van voordelen voor de gezondheid te plukken van het krijgen van een mijl lange jog elke dag. MayoClinic.com meldt dat regelmatige lichaamsbeweging helpt de lichaamsgewicht, vermindert de ziekterisico's, verhoogt je energie, bevordert een betere slaap en kan zelfs je stemming te verbeteren. Echter, joggen meer dan 1 mijl per dag kan u met een aantal extra voordelen.

calorieën verbrand

Het aantal calorieën je verbrandt joggen een mijl per dag is gebaseerd op uw lichaamsgewicht. Een groter geheel oefent meer energie joggen dezelfde afstand dan een kleiner persoon. Harvard Health Publications meldt dat als je 125 pond weegt je 96 calorieën te verbranden, als je 155 pond weegt je 119 calorieën verbruiken en als je 185 pond weegt je 142 calorieën joggen 1 mijl te branden met een snelheid van 5 mijl per uur - wat overeenkomt met een 12-minuten mijl.

Gewichtsverlies

Joggen 1 mijl per dag kan u helpen gewicht te verliezen in combinatie met een dieet met verminderde calorie. Weight-Control Informatie Netwerk meldt een caloriearm dieet bevatten vaak 1.000 tot 1.200 calorieën voor vrouwen en 1.200 tot 1.600 calorieën per dag voor mannen. Echter, het verhogen van uw kilometers verhoogt je kans op gewichtsverlies succes. Een overzicht gepubliceerd in 2009 in "Medicine and Science in Sport and Exercise" notes krijgen van meer dan 250 minuten van de oefening per week is vaak effectief voor gewichtsverlies.

ziekterisico's

In vergelijking met het zijn sedentaire, joggen 1 mijl per dag vermindert uw chronische ziekte risico's - zoals hart-en vaatziekten en diabetes. Echter, het stimuleren van uw trainingsduur biedt de meest bescherming tegen chronische ziekten. De 2008 Physical Fitness Guidelines for Americans adviseert volwassenen deel te nemen aan ten minste 150 minuten, maar idealiter 300 minuten van matige intensiteit cardiovasculaire oefening - zoals joggen - per week en krachttraining ten minste twee dagen per week.

alternatieven

Jogging is een high-impact uit te oefenen. Daarom joggen elke dag kan een tol op uw spieren en gewrichten. Alternatieve joggen met andere vormen van cardiovasculaire oefeningen om te voorkomen dat spiervermoeidheid en het beperken van het risico voor jogging gerelateerde verwondingen. U kunt kiezen uit fietsen, zwemmen, wandelen, roeien of het gebruik van een elliptische machine als alternatieve vormen van lichaamsbeweging tijdens uw niet-jogging dagen. Volgens Harvard Health Publications, kunt u net zo veel calorieën fietsen in een tempo van 12-13,9 mijl per uur, bergbeklimmen, cross-country skiën of zwemmen de rugslag als je kunt joggen in een tempo van 5 mijl per uur verbranden.