Jodide & amp; jodium Supplementen

Jodide & amp; jodium Supplementen

Overwegende dat de artsen een keer ontslagen jodium als het hebben van slechts één doel, een overvloed aan bewijs toont nu een veelheid van rollen in het menselijk lichaam speelt. Dr. Guy Abraham legt uit hoe lang net als een precursor voor de productie van schildklierhormonen, jodium en jodide supplementen diverse voordelen kan bieden.

Jodium

Jodium bestaat als een halogeenelement en deelt een aantal eigenschappen van de andere halogeniden, zoals fluor, broom en chloor. Hoewel deze andere mineralen toxische effecten in het menselijke lichaam, jodium blijft een nutritioneel mineraal. Dr. Abraham, een onderzoeker en een van de meest vooraanstaande experts in jodiumtekort, legt elke cel in het menselijk lichaam heeft een receptor voor jodium.

jodium Deficiency

Jodiumtekort treft nu 96 procent van de Amerikaanse bevolking, volgens Dr David Brownstein. De arts en auteur van "Iodine: Waarom u het nodig heeft en waarom kan je niet leven zonder het" dit cijfer uit de tests die hij in zijn kliniek heeft uitgevoerd bereikt. Een tekort in het mineraal kan leiden tot een verminderde immuunrespons, verlaagde schildklierfunctie en hormonale onbalans.

RDA

Brownstein wijst naar de Amerikaanse aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (RDA) jodium als oorzaak van de wijdverbreide deficiëntie. Hij neemt nota van de officiële aanbevelingen van 150 microgram zijn gebaseerd op de minimale hoeveelheid die nodig is om een ​​bepaald niveau van de functie van de schildklier te handhaven, maar geen rekening gehouden met de behoeften van andere organen. Hij gelooft dat de meeste mensen nodig hebben veel meer jodium dan dit cijfer en ziet supplementen als een handige manier om dit te bereiken.

voordelen

Aanvullen van uw jodium winkels door middel van supplementen kan een aantal voordelen opleveren. Abraham verklaart jodium oefent een indrukwekkende anti-schimmel, anti-bacteriële en antivirale werking die de functie van het immuunsysteem ondersteunt. Het zet ook estradiol, een sterke vorm van oestrogeen, in het gunstige oestriol; Deze verandering kan vrouwen helpen die last hebben van oestrogeen dominantie, samen met de verhoogde opslag van vetten en stemmingsstoornissen die daar bij horen. Jodium, bij hogere doses, vermindert de snelheid van de schildklier auto-immuniteit, een veel voorkomende oorzaak van hypothyreoïdie.

Soorten Supplementen

Lugol's oplossing, het vloeibare product ontwikkeld door een Franse arts, blijft de meest voorkomende vorm van jodiumsupplement. Het bevat zowel elementair jodium en kaliumjodide. U kunt deze toevoegen aan het water om te consumeren. Iodoral staat als een tablet product met hetzelfde mengsel van elementair jodium en kaliumjodide.

Dosering

Terwijl optimale eisen kunnen verschillen van de ene persoon naar de volgende, Abraham ziet 12,5 milligram als een geschikte dosis voor de meeste mensen. Hoewel veel hoger dan de RDA, wijst hij erop dat minder dan het gemiddelde dagelijkse inname voor Japanse burgers, die een hogere totale bereiken via hun consumptie van zeewier vertegenwoordigt.