Jeugd Basketball Zomerkampen in Florida

Jeugd Basketball Zomerkampen in Florida


Of een kind is een ervaren basketbalspeler of heeft dribbelt een bal slechts één of twee keer, in de zomer basketbal kampen zijn motivatie, bieden goede oefening en helpen om karakter te ontwikkelen, verbeteren van het spelen van vaardigheden, ontmoet nieuwe vrienden en ontdek nieuwe interesses. Een grote verscheidenheid aan basketbal kampen zijn beschikbaar om uit te kiezen, met inbegrip van de dag of residentiële programma's op alle niveaus van ervaring.

Premier Basketball USA

Premier Basketball USA in Boca Raton, Fla., Biedt de zomer basketbal dag kampen voor meisjes en jongens 9-16 jaar oud. Het biedt ook coed dag kampen evenals kampen voor kinderen met speciale vaardigheden. Kampeerders zullen leren defensie dia's, passeren, dribbelen, kaatsen, schieten, lay-ups, aanvallende bewegingen en voetenwerk. Zij zullen ook de dagelijkse wedstrijden, lunch en vrije tijd te hebben.

Alle instructeurs zijn huidige of voormalige college basketbal spelers of coaches.

Premier Basketball USA, Inc.
160 W. Camino Real # 251
Boca Raton, FL 33432
(561) 674-7529
premierbasketballusa.com

Nike Basketball Camp

De Nike Basketball Camp is gelegen in Panama City Beach en Altamonte Springs, Florida. Dit kamp vraagt ​​om een ​​studente studenten te zijn in de leeftijd van 7 tot 18 jaar oud en een beetje meer ervaren aan de intensieve training die defensie dia's omvat behandelen, passeren, dribbelen, terugkaatsen en schieten, onder anderen. Studenten zullen ook basketbal games elke week.

Elke geregistreerde student een gratis paar Nike basketbal schoenen en T-shirt te ontvangen.

Nike Basketball Camp
Universiteit van Tampa
Tampa, FL 33606
(800) 645-3226
elitehoopsbasketball.com

Point Guard College

Point Guard College is een residentiële basketbal kamp voor ervaren coed spelers van 14 tot 18 jaar die willen hun spel te verbeteren, wat kan leiden tot professionele mogelijkheden. Docenten gebruiken klassikale sessies, video-analyse en een reeks unieke on-court oefeningen en spelletjes om individuele ontwikkeling en leiderschap vaardigheden aan te leren. De boren zijn snel en hard, en de instructeurs zijn streng, waardoor studenten om hun doelen te bereiken.

Point Guard College
PO Box 5935
Pensacola, FL 32501
(866) 784-8273
pointguardcollege.com