Jeep Three-Room Tent Instructions

Veel mensen houden van het kamp. Sommigen zullen gebruik maken van tenten, terwijl anderen een camper zal gebruiken. Als u een Jeep, een compromis tussen deze twee benaderingen is om een ​​Wenger drie-kamer tent gebruiken. Deze tent hecht aan de Jeep en zorgt voor een stabiele object naar de tent op zijn plaats, ongeacht de wind te houden. Het maakt ook u gebruik maken van boven de achterkant van de Jeep, en u kunt een tafel en opslag ruimte zonder het verlaten van de tent. Dankzij het feit dat alles kleurcode om u te vertellen waar het naartoe gaat, het opzetten van deze tent is eigenlijk heel simpel. Het moet niet meer dan ongeveer 20 minuten.

instructies

1 Vouw de tent en steek de twee tan-gecodeerde fiberglass stokken in de twee tan-gecodeerde hulzen geïnstalleerd in het plafond van de tent.

2 Steek de twee blauwe gecodeerde fiberglass stokken in de diagonale blauwe-gecodeerd mouwen die een criss-cross naar het plafond te vormen.

3 Buig de uiteinden van de polen en invoegen in de naven aan de voet van de tent. Zorg ervoor dat u de uiteinden te plaatsen op de juiste kleurcode gaten in de naven.

4 Bevestig de metalen pennen aan de onderkant van de tent naar het einde stok tot de tent scherpen. Bevestig vervolgens de tan steunpalen in het midden en maak de pinnen daar ook.

5 Plaats de drager binnen de huls aan de bovenkant van de blauwe kasten. Bevestig de kasten aan de tan polen via de metalen pennen aan de onderkant van de tent.

6 Staak langs de randen van de tent en de spanning lijnen. Het is nu klaar voor gebruik.