IVF Fertility Diet

IVF Fertility Diet

De American Pregnancy Association stelt dat er voor zover bekend geen verband tussen het dieet van een vrouw en haar vruchtbaarheid. Rapporteert ook dat artsen niet specifiek dieet aanbevelingen voor vrouwen hebben vóór, tijdens of na de embryotransfer tijdens in vitro fertilisatie of IVF. Toch hebben veel studies blijkt dat bepaalde voedingsstoffen invloed op de vruchtbaarheid en kan helpen koppels zwanger met IVF.

IVF Fertility Diet for Women

Op basis van de bevindingen uit de Harvard Nurses Study, heilzaam voedsel voor de vruchtbaarheid omvatten plantaardige eiwitbronnen, hoog-vet zuivelproducten, complexe koolhydraten en volkoren granen, voedingsmiddelen met ijzer en foliumzuur, en gezonde vetten. Kruiden kan ook nuttig zijn. De Amerikaanse Zwangerschap Association beveelt aan dat vrouwen het starten van een IVF-cyclus bespreken nemen van kruiden vruchtbaarheid supplementen met een board-gecertificeerd expert in de kruidengeneeskunde. Sommige rapporten hebben aangetoond dat kruiden-supplementen, wanneer genomen met gonadotrofinen, verbeteren succes tarieven met IVF. Lees altijd de veiligheid van kruiden en supplementen met een zorgverlener voordat je probeert zwanger te worden.

IVF Fertility Diet voor mannen

Op te lossen, de Nationale Onvruchtbaarheid Association, beweert dat het dieet van een man van invloed kunnen zijn op de beweging mogelijkheden van zijn sperma. Zij beveelt aan dat mannen consumeren voedingsmiddelen zoals groene groenten, zoete aardappelen, kiwi en meloen aan beweeglijkheid van de zaadcellen te verhogen. Nederlandse onderzoekers vinden dat twee diëten verbeterde kwaliteit van het sperma bij mannen die deelnemen aan IVF. Een dieet, genaamd de bewuste voeding gezondheid, was hoog in fruit, groenten, vis en volle granen. De andere voeding, genaamd de traditionele Nederlandse voeding, bestond uit vlees, aardappelen en volkoren granen, maar niet voor snoep en alcoholische dranken. Beide diëten werden aanbevolen als gunstig voor de gezondheid van sperma te behouden tijdens IVF-cycli.

Foliumzuur kan verhogen vruchtbaarheid

Foliumzuur, ook wel bekend als foliumzuur, wordt erkend voor zijn rol bij het terugdringen van aangeboren afwijkingen bij pasgeboren baby's. Deze vitamine is ook aangetoond dat vruchtbaarheid bij vrouwen te verhogen, waaronder die die door IVF. Onderzoekers van Harvard observeerde de vitamine-inname van honderden verpleegkundigen die problemen hebben met onvruchtbaarheid ervoeren. Het type van onvruchtbaarheid zij bestudeerden, ovulatoire onvruchtbaarheid, wordt gekenmerkt door abnormale of afwezige ovulatie cycli, die kan leiden tot een vrouw moeite om zwanger te hebben. De onderzoekers opgevallen dat de verpleegkundigen die zwanger werd was het meer waarschijnlijk te zijn om voldoende hoeveelheden van foliumzuur in hun dieet. Vrouwen starten van een IVF-cyclus kan hun vruchtbaarheid te stimuleren door de consumptie van voedingsmiddelen met een hoog foliumzuur, zoals hele granen, citrusvruchten, groene bladgroenten en bonen.

Mannen en vrouwen kunnen profiteren van Zink

Nog een tip voor het bedenken met IVF is om ten minste 15 mg zink consumeren elke dag. Reproductieve gezondheid voor mannen en vrouwen is verbeterd wanneer zink wordt verbruikt, als het mineraal helpt bij het reguleren hormoonspiegels. Een vruchtbaarheid dieet voor IVF kunnen bestaan ​​uit zink-rijk voedsel zoals vlees, zuivelproducten, noten, bonen, volkoren granen en aardappelen.

Vermijd cafeïne

Vrouwen die door IVF moeten proberen om cafeïne te vermijden. Cafeïne kan een vrouw de vruchtbaarheid verminderen, het uitstellen van de zwangerschap voor sommige paren en eventueel het veroorzaken van een miskraam voor anderen. Vrouwen die meer dan 300 mg cafeïne per dag te consumeren zijn het meest waarschijnlijk worden beïnvloed. Een grote kop koffie kan soms meer dan dit bedrag bevatten, en vrouwen die IVF zou willen cafeïne geheel tijdens de IVF-cycli te voorkomen.